NOVA NEUVJERLJIVA PREDSTAVA BARCELONE: / Promašili dva penala, tek u produžecima prošli trećeligaše s igračem više

Image

U regularnom dijelu utakmice su igrači Barcelone propustili realizirati dva kaznena udarca, a junak je bio domaći vratar Ramon Juan Ramirez. Prvo je u 39.

21.1.2021.
23:38
VOYO logo

Španjolski trećeligaš Cornella, klub iz predgrađa Barcelone, otjerao je ponos Katalonije u produžetak utakmice šesnaestine finala Kupa kralja u kojem je Barcelona na kraju slavila s 2:0.

Ousmane Dembele je postigao prvi pogodak u 92. minuti, a pobjedu Barcelone potvrdio je Martin Braithwaite na samom kraju produžetka. Tako su Katalonci izbjegli sudbinu Real Madrida koji je večer prije ispao od trećeligaša Alcoyana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvaput promašivali s bijele točke

U regularnom dijelu utakmice su igrači Barcelone propustili realizirati dva kaznena udarca, a junak je bio domaći vratar Ramon Juan Ramirez. Prvo je u 39. minuti obranio udarac Miralemu Pjaniću, a u 80. minuti zaustavio je pokušaj Ousmanea Dembelea.

Tako je Barcelona treću utakmicu zaredom morala u produžetak. U Superkupu su prošli u finale protiv Real Sociedada preko jedanaesteraca, a u finalu su izgubili u produžetku od Athletic Bilbaa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cornella nije uspjela napraviti još jednu senzaciju, nakon što je u prijašnjem krugu Kupa kralja izbacila Atletico Madrid.

Athletic Bilbao je jedva izbjegao eliminaciju na gostovanju kod trećeligaša Ibize, a baskijska momčad je nastup u osmini finala izborila golom u sučevom vremenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perez Mateo je u 12. minuti doveo domaće u vodstvo. Preokret je uslijedio u drugom poluvremenu. Raul Garcia je u 52. minuti izjednačio, a pobjednički pogodak za prolaz dalje Athletica postigao je Nunez u prvoj minuti sučevog dodatka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo