NOVA HNL SRAMOTA: / U mnogim ligama Ristovski bi zbog ovog dobio izravni crveni karton, ali ne i u Hrvatskoj

Image
Foto: Screenshot

Nakon susreta 23. kola HNL-a između Rijeke i Lokomotive na Rujevici, ostali su repovi.

5.3.2017.
12:38
Screenshot
VOYO logo

Naime, sporna situacija viđena je u 35. minuti kada je nakon proslave gola Josipa Ćorića za 1-0 Lokosa i gestikuliranja prema riječkoj Armadi, Stefan Ristovski namjerno, bahato, bez potrebe, odgurnuo Lokomotivinog igrača koji je pao na travnjak. Sudac Gabrilo pokazao je Ristovskom i Ćoriću žute kartone, a lako je mogao kazniti domaćeg i crvenim.

U mnogim ligama Ristovski bi dobio izravni crveni karton, ali ne i u HNL-u gdje je, očito, sve naopako. Sudac Gabrilo progledao mu je kroz prste i dao mu samo žuti karton, zbog kojeg će propustiti derbi s Hajdukom. Žuti karton dobio je i Ćorić zbog neprimjerenog slavlja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako su veći incident spriječili igrači obje momčadi, jer je nastalo komešanje na travnjaku.

"Prije svega, mene su ponijele emocije i reagirao sam prema publici nakon gola, iako mislim da su svi to malo preuveličali. Međutim, Ristovski je nakon toga reagirao i po meni zaslužio crveni karton. Zbog čega? Ne znam i ne sjećam se točno što je bilo, ali zvalo me je nekoliko ljudi koji su gledali TV snimku i rekli da je trebao dobiti crveni karton", kaže Ćorić te dodaje da mu se brat Ante nije javio neposredno nakon utakmice, piše Goal.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo