NOVA GLAVOBOLJA ZA IZBORNIKA DALIĆA: / Nakon Perišića i Brozovića, zbog ozljede ostao bez još jednog važnog igrača

Image
Foto: Goran Stanzl / Avalon Editorial / Profimedia

Radi se o rupturi mišića lista, a trener Oliver Glasner izjavio je da još nije poznato kad će se moći vratiti na teren

18.3.2021.
20:11
Goran Stanzl / Avalon Editorial / Profimedia
VOYO logo

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac, 23-godišnji središnji branič Wolfsburga Marin Pongračić ozlijedio je mišić potkoljenice i neće biti u sastavu za subotnje gostovanje u Bremenu, objavio je njemački prvoligaš u četvrtak.

Radi se o rupturi mišića lista, a trener Oliver Glasner izjavio je da još nije poznato kad će se Pongračić moći vratiti na teren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pongračić će zbog ove ozljede otpasti i kao moguća zamjena za nekog od obrambenih igrača hrvatske reprezentacije na skorašnjim kvalifikacijskim utakmicama za Svjetsko prvenstvo 2022., za koje je od izbornika Zlatka Dalića dobio pretpoziv.

Image
Foto: Profimedia

Marcus Berg (lijevo) i Marin Pongračić Foto: Profimedia

Pongračić je do sada ostvario dva nastupa za A reprezentaciju. Debitirao je u studenom 2020. u prijateljskoj utakmici protiv Turske (3-3), a tri dana poslije je igrao i u dvoboju UEFA Lige nacija na gostovanju u Švedskoj, gdje je Hrvatska poražena s 2-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i kako je Dalić ostao i bez Ivana Perišića i Marcela Brozovića kojima klub, Inter Milan, brani odlazak u reprezentaciju zbog koronavirusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo