ZALUDIO IH JE / Nogometni svijet je poludio za sjajnim Vatrenim: 'Novog Modrića' prate sa svih strana, Englezi sjedili na Maksimiru

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Lovro Majer vruća je nogometna tema

25.9.2022.
17:44
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Lovro Majer briljirao je u pobjedi Hrvatske nad Danskom. Postigao je pobjedonosni pogodak svega minutu nakon što je istrčao na prepunom Maksimiru i tako proslavio svoj povratak na mjesto gdje je započeo svoju karijeru. Bio je nositelj Dinama nekoliko godina, a potom se zaputio u Francusku, točnije Rennes, ali taj transfer mnogima nije dobro sjeo.

Image
AUSTRIJA - HRVATSKA 1:3 /

Briljantni Vatreni u tri minute riješili Austrijance i izborili final four: Livaja i Lovren 'zapalili' 20 tisuća Hrvata

Image
AUSTRIJA - HRVATSKA 1:3 /

Briljantni Vatreni u tri minute riješili Austrijance i izborili final four: Livaja i Lovren 'zapalili' 20 tisuća Hrvata

Točno u ovo vrijeme prošle godine napustio je Maksimir nakon ispadanja protiv moldavskog Šerifa iz Lige prvaka, a većina medija je Dinamovoj desetki predbacivala što ide u slabašni Rennes, a on je uvijek tvrdio kako će tamo dobiti priliku i da je to samo međukorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac imao je odličnu sezonu i pokazao se u toj ligi prepunoj mladih talenata, a navijači Rennesa su čak pjevali pjesmu posvećenu njemu. Ovaj zagrebački španer ih je zadivio, stoga ne čudi da je spreman za sljedeći korak u svojoj karijeri.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Prate ga sa svih strana

Prije koji dan se pojavila informacija, koju prenosimo od Foot Mercata, da je Lovro Majer želja Barcelone i njihovog trenera Xavija, u tekstu se navodi kako ga vide kao "novog Modrića". Spominjala se nevjerojatna cifra od čak 60 milijuna eura, čime bi postao najskuplji Vatreni u povijesti. Rekord je to koji trenutno drži Mateo Kovačić, on je za 45 milijuna eura preselio iz Real Madrida u Chelsea. Samo koji dan kasnije počelo se pisati i o interesu Liverpoola, a prema novim informacijama, Majer je zaludio još Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

The Mirror je cijeli tekst posvetio sjajnom Vatrenom te su otkrili kako je Majer zanimljiv engleskim velikanima. Pišu kako je Majer na meti Arsenala već neko vrijeme te kako su, navodno, predstavnici londonskog kluba bili i na Maksimiru gdje su promatrali nekoliko nogometaša, ali Lovru posebno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Majer je do sada odigrao 44 utakmice u dresu francuskog prvoligaša, a pritom je postigao sedam pogodaka i dodao 11 asistencija. Tako bi nakon svega dvije godine u Rennesu (na zimu točno dvije godine) Majer mogao preseliti u jedan od najvećih klubova na svijetu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo