VATRENI SEGESTI UTRPALI OSMICU: / Hrvatska na jedinstven način uveličala slavlje sisačkog kluba

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu je odigrala revijalnu utakmicu u Sisku protiv Segeste povodom 110. rođendana sisačkog kluba i slavila s 8-1.

31.8.2016.
19:17
VOYO logo

SEGESTA - HRVATSKA 1:8

SEGESTA: Korica - Balen, Golić, Kožić, Dianežević - Ivičić, Šipuš, Vranić, Alapić, Gajdek - Barišić

HRVATSKA: Kalinić - Vrsaljko, Ćorluka, Vida, Strinić - Badelj, Modrić - Pjaca, Kramarić, Perišić - Mandžukić

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci: 0-1 Mandžukić (7.), 0-2 Kramarić (32.), 0-3 Mandžukić (33.), 0-4 Perišić (40.), 0-5 Perišić (44.), 0-6 Kalinić (53.), 0-7 Čop (58.), 0-8 Kalinić (64.), 1-8 Kožić (88.)

Bila je ovo utakmica s kojom je izbornik Hrvatske Ante Čačić htio, prije svega, proslaviti 110. rođendan Segeste, ali i vidjeti u kakvom su stanju njegovi igrači uoči Turske u ponedjeljak. Izabranici Čačića bili su vrlo raspoloženi i Siščane za rođendan počastili s osmicom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

TEŽAK UDARAC ZA ANTU ČAČIĆA: Zvijezda

Hrvatska u punom sastavu

Hrvatska reprezentacija je na sisačke dane 'ponosa i slave' došla u gotovo punom sastavu. Nedostajali su samo Ivan Rakitić iz privatnih razloga te Danijel Subašić i Josip Pivarić zbog ozljeda. Golove za hrvatsku vrstu zabili su Mario Mandžukić (7, 33), Andrej Kramarić (32), Ivan Perišić (40, 45), Nikola Kalinić (54, 65) i Duje Čop (58), dok je ovacije tribina zaradio Luka Kožić koji je u 88. minuti postigao pogodak za domaćine koji će još dugo pamtiti.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

ROĐENDAN U VATRENOM DUHU: Hrvatska razveselila Sisak i počastila ih golovima

Image

ROĐENDAN U VATRENOM DUHU: Hrvatska razveselila Sisak i počastila ih golovima

'Bili smo efikasni i to me raduje'

"Htio bih čestitati domaćinu. Veliko mi je zadovoljstvo i čast da možemo obilježiti 110. godišnjicu postojanja najstarijeg hrvatskog kluba. Koliko god utakmica bila slavljenička, poslužila je da se na najbolji mogući način pripremimo za Tursku", kazao je izbornik hrvatske vrste Ante Čačić za kamere HNTV-a dodavši:

"Dobro smo se rastrčali. Bili smo efikasni, igrači Segeste su nas prisilili na podražaj i to me raduje. Hvala im na tome. U sljedeća četiri dana ćemo se koncentrirati na pripreme za utakmicu protiv Turske. Moramo učiniti sve da budemo na visokom nivou kako bismo bili pravi protiv Turske."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čačić je onda donio konačnu ocjenu svog viđenja na Gradskom stadionu u Sisku.

"Zadovoljan sam svojim igračima. Bili su raspoloženi. Također želim čestitati Segesti na dobroj utakmici. Pokazali su ambicije", ustvrdio je Čačić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bila je to jedina provjera hrvatske reprezentacije uoči starta kvalifikacija za SP 2018. u Rusiji i dvoboja protiv Turske u ponedjeljak, 5. rujna, pred praznim tribinama maksimirskog stadiona.

ZAŠTO NEMA IVANA RAKITIĆA? Antu Čačića muče ozbiljni problemi, a Turska se bliži

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo