Liga prvaka / Nogometaši Slavije Prag osvojili veliki bod protiv Barcelone, Leipzig slavio protiv Zenita

Image
Foto: AP Images

Junak remija bez golova na Camp Nou bio je češki vratar Ondrej Kolar koji je zaustavio svih šest udaraca u okvir

6.11.2019.
7:54
AP Images
VOYO logo

Nogometaši praške Slavije osvojili su veliki bod na gostovanju u Barceloni odigravši 0:0 na Camp Nou u dvoboju 4. kola u skupini F Lige prvaka, dok je RB Leipzig sa 2:0 slavio na gostovanju kod Zenita u St. Peterburgu.

Junak remija bez golova na Camp Nou bio je češki vratar Ondrej Kolar koji je zaustavio svih šest udaraca u okvir vrata, dok je njegov kolega na suprotnoj strani Nijemac Marc-Andre ter Stegen ostao bez posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za Barcelonu je od 68. minute igrao hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, koji je zamijenio Sergija Busquetsa na poziciji zadnjeg veznog igrača, a u završnici dvoboja imao jednu polupriliku, ali je njegov udarac sa 15-ak metara završio visoko preko vrata.

Barcelona je vodeća na ljestvici skupine F sa osam bodova. Po četiri boda imaju Inter i Borussia Dortmund uz utakmicu manje. Slavia je četvrta sa dva boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini G je RB Leipzig napravio veliki korak prema osmini finala pobjedom 2:0 u St. Peterburgu. Golove za pobjedu njemačke momčadi postigli su Diego Demme u petoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu te Austrijanac Marcel Sabitzer u 63. minuti.

RB Leipzig ima devet bodova, Zenit i Lyon po četiri, a Benfica tri boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo