Na udaru kritika / Osvojili naslov prvaka, pa prije kraja sezone otišli na odmor u Ibizu

Image
Foto: Profimedia

Bayernovi nogometaši osigurali su desetu uzastopnu titulu, a teško zarađene slobodne dane iskoristili su za egzotično putovanje na Ibizu.

2.5.2022.
17:20
Profimedia
VOYO logo

Igrači Bayerna Munchena goruća su tema nogometnih stručnjaka i analitičara u Njemačkoj. Ipak, ovoga puta nisu u središtu pažnje zbog fantastičnih nogometnih izvedbi, već zbog interesantnog odmora prije kraja aktualne sezone.

Bayern je već tri kola prije kraja prvenstva osigurao desetu uzastopnu titulu prvaka Bundeslige, a u subotu su izgubili od Mainza s 1-3. Trener Julian Nagelsmann je, unatoč porazu, dao igračima nekoliko slobodnih dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otišli u provod

Većina ih je iskoristila tako što su otputovali na Ibizu, popularno turističko središte u Španjolskoj poznato po veoma aktivnom noćnom životu. Tako su brojne legende kritizirali igrače koji odlaze na zabavljanje nakon izgubljene utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Da sam na Nagelsmanovom mjestu, poduzeo bih oštre mjere i ukinuo bih igračima slobodne dane nakon takve utakmice," rekao je Lothar Matthaus, legendarni njemački nogometaš.

S Matthausom se složio Felix Magath, trener Herthe Berlin: "Ne znam kako jedna momčad može reći da za njih sezona završava tri tjedna ranije."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bayern je prvak ovosezonske Bundeslige. Trenutno imaju 75 bodova, dok drugoplasirana Borussia Dortmund ima 63. S druge strane, utrka za treće mjesto napetija je nego ikada. Leverkusen ima 55 bodova, kao i Freiburg, dok RB Leipzig ima 54.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo