KAKVE MOĆNE RIJEČI / Našem Luki mogla bi poteći i suza kad ovo vidi. Slavni nogometaš priznao: 'Pričat ću unucima da sam igrao s Modrićem'

Image

Brazilac je toliko oduševljen što može igrati s Modrićem i Kroosom

9.11.2021.
15:07
VOYO logo

Slavni nogometaš Real Madrida i jedan od najboljih veznjaka svijeta, Brazilac Casemiro, u razgovoru za ESPN silno je nahvalio svoje suigrače, Luku Modrića i Tonija Kroosa, s kojima već dugo godina čini jedan od najboljih veznih trojaca svih vremena.

Brazilac je toliko oduševljen što može igrati s Modrićem i Kroosom da im je uputio ponešto vrlo moćnih i dirljivih riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Privilegija je igrati toliko godina za najveći klub na svijetu i pomalo mi nestvarno izgleda što sam sve uspio. Igrati s Modrićem i Kroosom je privilegija. Cijenim to što sam dugo igrao s njima i jednog dana ću moći reći unucima da sam igrao s dva izuzetna igrača, dvije nogometne ikone", rekao je Casemiro i zatim još naglasio.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

"Čast mi je što me se smatra jednim od najboljih. Tu su Kante, Jorginho, Busquets, Fabinho. Svi oni su fenomenalni nogometaši i sretan sam što sam u istoj rečenici s njima", izjavio je Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, ove sezone Modrić, Kroos i Casemiro nisu često igrali zajedno, prvi su put od prve minute zajedno zaigrali tek protiv Šahtara u Ligi prvaka prije malo više od dva tjedna. Ovaj trojac u karijeri je osvojio četiri Lige prvaka, dva španjolska prvenstva, dva domaća Superkupa i tri Svjetska klupska prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo