NOGOMETAŠ ENGLESKOG VELIKANA ZABIO AUTOGOL ZA PAMĆENJE: / Pogledajte kako je prevario svog vratara i gurnuo momčad u ponor

Image
Foto: Screenshot

Nije neuobičajeno da iz nižih rangova nogometa dolaze snimke bizarnih situacija, ali neke ipak iznenade

22.8.2018.
17:16
Screenshot
VOYO logo

Jučer je u trećem rangu engleskog nogometa odigran susret između legendarnog AFC Wimbledona i Walsalla u kojem je domaća ekipa upisala 1:3 poraz čime se nastavio niz gostiju koji su u sezoni ušli s tri pobjede i remijem kao jedna od pet zasad neporaženih momčadi u ligi.

Utakmicu je obilježio autogol igrača AFC Wimbledona, Willa Nightingalea, koji je pokušao vratiti loptu svom vrataru, ali to nije učinio na najbolji način pa je prejaku povratnu loptu poslao pored svog vratara i zabio neuobičajen autogol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvorio probleme svojoj momčadi

Tim pogotkom Nightingale je povećao vodstvo koje je gostima ranije donio Kieron Morris i gurnuo svoju momčad u nepovoljan položaj što je kasnije iskoristio Andy Cook i trećim golom riješio pitanje pobjednika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Momčad Wimbledona je pred sam kraj utakmice preko Kwesija Appiaha došla do počasnog pogotka, ali to će im biti slaba utjeha jer nakon četiri kola imaju samo jednu pobjedu. Nesmotren potez Willa Nightingalea, koji je povećao protivničku prednost i usmjerio svoju ekipu prema sigurnom porazu možete pogledati ispod.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo