NOĆNA MORA POSRNULE ZVIJEZDE: / Zove prijatelje i plače im u slušalicu

Zbog noćne more koju proživljava u Manchester Unitedu, kolumbijski nogometaš Radamel Falcao često je u suzama, tvrdi njegov prijatelj i bivši agent.

21.3.2015.
7:55
VOYO logo

Falcao je prošlo ljeto stigao na posudbu iz Monaca, a malo je bilo onih koji su sumnjali da će Manchester United na kraju ove sezone aktivirati otkupnu klauzulu tešku 60 milijuna eura. No, 29-godišnji se Kolumbijac na Old Traffordu nije snašao, a nakon niza loših utakmica, u potpunosti je izgubio povjerenje menadžera Louisa van Gaala.

Minutaža mu je zadnjih tjedana mizerna, a nedavno ga je nizozemski stručnjak ponizio, poslavši ga da igra za U-21 momčad protiv Tottenhama. Za Falcaa je to bio veliki šok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Često razgovaram s njim i ne mogu vam reći da je sretan. Puno smo puta pričali i zajedno plakali", izjavio je za kolumbijski izdanje AS-a Silvano Espindola, Falcaov prijatelj i njegov bivši agent.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije mu lako jer svaki igrač želi igrati i svaki napadač želi zabijati golove. To je normalno. Zvao me je kad je išao prema stadionu da bi igrao za U-21 momčad. Razgovarali smo 20 minuta i rekao mi je 'nikad mi se nije dogodilo ovako nešto, ne znam kako se nositi s ovom situacijom, osjećam se čudno.' Bio je u strahu jer se u takvim utakmicama i u mlađim kategorijama igra grubo. Tako se ozlijedio u Francuskoj, igrajući protiv četvrtoligaša", dodao je Espindola.

Falcao je u 21 ovosezonskom nastupu za United postigao samo četiri pogotka. Za zvijezdu koja zarađuje 265.000 funti tjedno - skandalozna statistika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo