VELIKO POJAČANJE / Njemački Sky uvjerava: Srpski reprezentativac potpisuje za Rijeku, raskinuo je ugovor s bundesligašem

Image
Foto: Profimedia

Sporazumno je raskinuo ugovor s bundesligašem Kolnom, a čini se kako bi sljedeće postaja mogla biti HNL

9.1.2022.
20:53
Profimedia
VOYO logo

Njemački Sky donosi poprilično zanimljive vijesti. Naime, Nijemci tvrde kakoje 20-godišnji srpski stoper i reprezentativac, Sava Arangel Čestić, na korak od prelaska u Rijeku.

Čestić, koji je inače rođen u Njemačkoj, sporazumno je raskinuo ugovor s bundesligašem Kolnom, a čini se kako bi sljedeće postaja mogla biti HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Prošloga ljeta smo već otvoreno razgovarali sa Savom o njegovim opcijama. On je talentiran branič, koji sada treba napraviti sljedeći korak u svom razvoju. U međusobnim razgovorima došli smo do zaključka da je najbolje za obje strane raskinuti ugovor. Želimo mu sve najbolje u budućnosti", izjavio je Jorg Jakobs.

Image
Foto: Profimedia

Sky tvrdi da ima informaciju kako je Čestić odlučio doći baš na Rujevicu i da bi se transfer mogao realizirati uskoro. Inače, Čestić je u Koln došao iz Schalkea i prvo je igrao za juniore, da bi onda koncem 2020. debitirao za prvu momčad i to protiv BVB-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za nacionalnu vrstu debitirao je ljetos protiv Jamajke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo