NIJEMCI SE UROTILI PROTIV KOVAČA: / Objavili što će mu presuditi i ime nasljednika, oglasio se i Rummenigge

Image

Bivši izbornik na pragu je osvajanja dvostruke krune, ali i dalje se piše o njegovu odlasku

8.5.2019.
18:30
VOYO logo

Hrvatski stručnjak NikoKovač pod sve je većim udarom njemačkih medija. Sport Bild u srijedu piše da postoji grupa igrača Bayerna koja je nezadovoljna napretkom momčad pod njegovim vodstvom. Također, ističu da njegove poteze posebno prate šefovi.

Navodno su Rummenigge i Hoeness pogledali snimku tučnjave između Lewandowskog i Comana na treningu kako bi vidjeli Kovačevu reakciju na tu situaciju. Bild također piše da je Hoenes najavio evaluaciju Kovačeve prve godine u klbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

''Hoće li trofeji biti presudni ili pitanje može li on stvoriti novi moćni Bayern nakon ljetne rekonstrukcije”, navode.

Stiže Ten Hag?

Osim toga pojavila se informacija da je Bayernu prioritet dovesti na klupu trenera Ajaxa ErikatenHaga ukoliko Kovač dobije otkaz. U utorak je Mudo Deportivo pak objavio da je sportski direktor HasanSalihamidžić bio u Madridu na saastanku s bivšim trenerom Real Madrida JulenomLopeteguijem. O tome je dan kasnije progovorio Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, ALEXANDER HASSENSTEIN

Karl-Heinz Rummenigge

''Mislim da se taj sastanak nije održao. Preslabo ga poznajem. Moram to reći otvoreno i iskreno. Nisam ga pratio toliko puno dok je ni dok je bio španjolski izbornik ni dok je vodio Real”, poručio je drugi čovjek kluba. Osvrnuo i na Ten Haga, bivšeg trebera B momčadi bayerna, koji je trenutačno na klupi Ajaxa.

Image

''Bio je kod nas nekoliko godina. Nismo ga izbacili, dobio je ponudu i zatražio je da ga pustimo. Hoće li preuzeti Bayern u budućnosti? To ne znam”, dodao je te se osvrnuo na Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam govorio da u Bayernu morate imati rezultate. To vrijedi za sve. Uopće nemam nikakvih problema s trenerom. Kao što sam rekao I prije tjedan dana nemamo nikakvih međusobnih problema. Međutim, u Bayernu se vrednuje uspjeh i on je nužan", kazao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo