NIJEMCI ISTAKNULI FAVORITA ZA NASLJEDNIKA NIKE KOVAČA: / 'Hrvat je poput njega i zna se nositi s pritiskom'

Image
Foto: AFP
18.4.2018.
16:46
AFP
VOYO logo

Sportski direktor Fredi Bobic Eintrachta iz Frankurta brzo se bacio u potragu za novim trenerom nakon što je objavljeno kako klub na ljeto napušta hrvatski stručnjak Niko Kovač koji je potpisao trogodišnji ugovor s minhenskim Bayernom.

SALIHAMIDŽIĆ IZGLADIO SITUACIJU S PREDSTAVNICIMA EINTRACHTA: ‘Raščistili smo sve oko Kovača, ta je priča gotova’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački mediji, točnije sport.de, navodi četvoricu kandidata za mjesto glavnog trenera u Frankfurtu, a među njima i Slaven Bilić koji je posljednje radio u West Hamu. Sport 1 donosi informacije kako je baš Bilić prvi favorit.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvat poput Kovača, bio je izbornik hrvatske reprezentacije između 2006. i 2012., a potom u velikim klubovima kao što su Lokomotiv Moskva, Bešiktaš i West Ham gdje je dobio otkaz prošle godine. Poznat je zbog svojih liderskih sposobnosti, a igrao je u njemačkoj za Karlsruher od 1993. do 1996. i savršeno govori njemački. 49-godišnjak se zna nositi s pritiskom igranja na tri fronte (prvenstvo, kup i Europa)", pišu Nijemci.

Ostali kandidati su Markus Weinzierl koji je već viđen u blizini Frankfurtovog stadiona, a posljednje je trenirao Schalke, Marco Rose, trener Salzburga i Kenan Kocaku, turski trener u njemačkom drugoligašu Sandhausenu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo