Njega se sada ne može kupiti za sve novce svijeta

Chelsea silno u svoje redove želi dovesti brazilsko čudo od djeteta - Neymara, no njegov klub je odbio razgovarati o prodaji iako je engleski klub na stol stavio čak 45 milijuna eura.

1.7.2011.
15:40
VOYO logo

Deventaestogodišnji napadač Santosa Neymar u svom ugovoru ima otkupnu klauzulu u kojoj stoji da svatko tko želi razgovarati o njegovoj kupovini mora platiti 45 milijuna eura, a taj je novac bilo spremno izdvojiti čak pet klubova (Chelsea, Real, Barcelona, Juventus i Anži Mačahala).

Bogati vlasnik Chelseaja Roman Abramovič prvi je ispunio taj uvjet i njegovom klubu je dopušteno da razgovara s jednim od najtraženijih igrača današnjice, no Santos je opet promijenio mišljenje i poručio kako zvijezda ostaje u Brazilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"O transferu Neymara se ne može pregovarati. On je fenomen poznat diljem svijeta. Odgovor Santosa na ponude svih klubova je da ga nismo spremni prodati. Naši navijači obožavaju Neymara, ne samo zbog igre, već i zbog njegovih ljudskih kvaliteta. Tu ljubav dijele milijuni Brazilaca pa će se on nakon Copa Americe vratiti u Santos, a mi ćemo se potruditi da kon nas ostane još dugo", izjavio je predsjednik Santosa Luis Alvaro de Oliveira.

Vezani članci:

arti-201106230025006 arti-201106140839006 arti-201103110813006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo