NITKO NIJE OČEKIVAO TAKVU KATASTROFU: / Juventus bi ovim potezom mogao uništiti karijeru Marku Pjaci

Image
9.9.2019.
9:31
VOYO logo

Talijani su ranije tvrdili kako će se Pjaca zadržati u Juventusu do saniranja ozljede, ali...

Povremeni hrvatski reprezentativac, Marko Pjaca, izbiva s travnjaka od ožujka ove godine otkada je ozlijedio križne ligamente koljena. Oporavak kod takvog tipa ozljede, na koje je Pjaca nažalost navikao, traje dugo, a trenutačno se niti ne zna kada će Hrvat ponovno zaigrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prije smo pisali kako će Pjaca ostati u Juventusu, odnosno da ga torinski crno-bijeli neće slati na posudbe niti prodavati barem do zime, ali čini se da to nije najgora vijest, jer za njega u prvoj momčadi, gdje je konkurencija ogromna, vjerojatno neće biti mjesta.

Image
Foto: AFP

Marko Pjaca AFP

Igrat će za Primaveru

Talijani su ranije tvrdili kako će se Pjaca zadržati u Juventusu do saniranja ozljede, dakle, negdje do zime, ali Gazzetta sada tvrdi kako će Pjaca biti degradiran u Primaveru, odnosno drugu momčad Juventusa i tamo bi trebao hvatati barem nekakvu formu kako bi se uopće moglo tražiti adekvatnu sredinu za posudbu ili moguće prodaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca se još muči s ozljedom koljena. Preko ljeta nije bio na pripremama, nije dogovorio transfer ili posudbu, te je ostao s Juventusom. Ozljeda ga je ponovo udaljila od prve momčadi na dulje vrijeme, što se već jednom i dogodilo, a sada kada se vrati Pjaca će igrati za Primaveru kako bi se vratio u formu jer predugo je u kontinuitetu izbivao zbog povreda", piše to Gazzetta.

Pjaca je nogometaš u najboljim godinama, a osim dobrih igara u Dinamu karijeru su mu do sada obilježile teške ozljede križnih ligamenata koljena. Svaka takva ozljeda gurnula je Pjacu na barem 8-9 mjeseci izvan travnjaka, čovjek je gotovo dvije godine potrošio na oporavak i prolaženje procesa povratka u formu, i to po posudbama i pričuvama Juventusa. Hrvat je zagazio u 25. godinu života, dakle već je prema svim standardima modernog nogometa trebao biti isprofiliran i afirimiran, ali još uvijek nije i sada mu prijeti prava katastrofa ako provede još jednu sezonu u Juventusu ili, još gore, u Primaveri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo