Nije bila šala! Nitko nije dočekao osvajače Lige prvaka!

Nogometaši Bayerna, novi europski prvaci, sletjeli su u nedjelju u 17.30 sati u München. Kako je i najavljeno, u zračnoj luci nije bilo nikakve proslave ni dočeka navijača.

26.5.2013.
20:35
VOYO logo

Zrakoplov s bavarskim nogometašima, koji su u subotnjem finalu Lige prvaka u Londonu svladali Borussiju Dortmund s 2:1, dotaknuo je pistu minhenskog aerodroma u nedjelju poslijepodne, a odmah nakon slijetanja s jednog se prozora pilotske kabine zavijorila Bayernova zastava. Iz zrakoplova su prvi s pobjedničkim peharom u rukama izašli trener Jupp Heynckes i kapetan Philipp Lahm.

Europske prvake je dočekao crveni tepih, a u prolazu do autobusa okupljenim su novinarima podijelili tek nekoliko riječi. Najkonkretniji je bio Thomas Müller.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želimo osvojiti trostruku krunu i zato moramo ostati zdravi. A ovo vrijeme je grozno", rekao je Müller kojeg je iznenadila temperatura od šest Celzijevih stupnjeva.

Bayern je, podsjetimo, ove sezone osvojio i Bundesligu, a treći trofej će loviti sljedeće subote u finalu Njemačkog kupa protiv Stuttgarta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo