NISU GA ŠTEDJELI / Budući dinamovac teško kažnjen, ali njega baš boli briga

Njemački nogometni savez (DFB) kaznio je bosanskog obrambenog nogometaša Emira Spahića s tromjesečnom zabranom nastupa, sve do 12.

23.4.2015.
12:09
VOYO logo

Spahić je također dužan platiti novčanu kaznu u visini od 20.000 eura.

Podsjećamo, Spahić se nakon utakmice Njemačkog kupa protiv Bayerna (8. travnja) fizički sukobio sa zaštitarima na tribinama BayArene, a ubrzo potom iz redova njegovog sada već bivšeg kluba Bayera uručili su mu otkaz. Spahić je odmah prihvatio kaznu DFB-a i neće se žaliti, pa je takva odluka konačna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je Bayer s njim raskinuo ugovor, Spahića kazna ne bi trebala previše dirati budući će za sljedeću sezonu ionako morati potražiti novi klub. Osim ako to ne bude neki bundesligaški klub, kazna ga se neće uopće ticati.

https://twitter.com/MetalPhoenix09/status/586727283454509056A lako je moguće da mu novi klub bude upravo hrvatski prvak, zagrebački Dinamo budući je navodno izvršni predsjednik ModrihZdravko Mamić već stupio s njim u kontakt.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Konkurenciju će Mamić imati u FK Sarajevu i Bilićevom Beşiktaşu koji su također pokazali interes za dovođenjem ovog 34-godišnjeg braniča, inače bivšeg kapetana bosansko-hercegovačke reprezentacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo