VIDI TI NJEGA / Nismo pojma imali da tako misle o Modriću. Kroos otkrio kako bi izgledalo idealan tulum realovaca, pogledajte što je rekao za Luku

Image
Foto: Profimedia

Pitali su ga isto tako kako bi izgledao idealan tulum Real Madrida, dakako iz one najjače generacije

14.10.2022.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Sada već legendarni veznjak Real Madrida, Toni Kroos, opisao je za Sky Sport kako je izgledalo njegovo partnerstvo s Lukom Modrićem i Casemirom, dok su žarili i palili europskim terenima.

"Svaki od nas trojice zna točno prostor u kojem preostala dvojica vole igrati i znamo točno koji prostor svaki od nas mora braniti. Izađemo svaki put na teren i znamo da ne moramo ni pričati jer se razumijemo. Casemirova zadaća je čistiti sve na centru, a Luka i ja ne bježimo od odgovornosti u obrani", opisao je Kroos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

'Modrić zatvara klub'

Pitali su ga isto tako kako bi izgledao idealan tulum Real Madrida, dakako iz one najjače generacije s Cristianom Ronaldom, Sergiom Ramosom i Benzemom.

"Modrić bira klub kamo ćemo ići. Benzema je zadužen za glazbu, što znači da se meni neće sviđati. Ronaldo plaća jer ima najviše novaca. Tko mi još fali? Ramos. Ustvari, on je taj koji bira klub, a Luka ga zatvara", zaključio je Kroos, iako nama ovako Modrić baš i ne izgleda kao tip koji zatvara kavane. No, valjda Kroos zna bolje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo