NISMO OTKRILI TOPLU VODU, ALI S OVIM JE SVE REČENO: / Čačića gura Zdravko Mamić

Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Izbor Ante Čačića na mjesto izbornika hrvatske nogometne reprezentacije glavna je sportska tema u hrvatskim medijima.

22.9.2015.
12:14
PIXSELL, Goran Stanzl
VOYO logo

Tim povodom, portal Goal.com donio je reakcije nekih hrvatskih nogometnih trenera i bivših nogometaša. Pa je tako splitski trener Vjekoslav Lokica prokomentirao medijska pisanja o kao kandidatu za vruću klupu Vatrenih.

Image
NOVI FAVORIT ZA IZBORNIKA: /

HNS ima neočekivanog aduta!

Image
NOVI FAVORIT ZA IZBORNIKA: /

HNS ima neočekivanog aduta!

"Uopće mi je teško govoriti o Zoranu Vuliću kao nekom kandidatu kada čovjek sam kaže da nije razgovarao ni sa kime iz saveza. Pa da sam ja nekakav kandidat, volio bih 2-3 puta razgovarati s naređenima, predstaviti im svoje planove i svoju viziju. A ako Vulić ni sa kime nije razgovarao, onda nije bio niti kandidat", ističe Lokica koji i vjeruje kako Čačić može biti dobro riješenje za Hrvatsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Marko Jurinec
Image
Foto: PIXSELL, Marko Jurinec

"Nama uvijek nešto smeta, stalno negdje tražimo nekakavu pogrešku. Evo, svi smo bili suglasni oko Nike Kovača, taj je izbor ujedinio i Slavoniju i Zagorje i Dalmaciju. A po čemu je to Niko Kovač zaslužio biti izbornik? Prebrzo je dobio reprezentaciju..."

'Sve odluke HNS-a su postale predmet ismijavanja'

Robert Špehar je i sam potvrdio ono što zna čitava Hrvatska. Ante Čačić ima zaleđe, Čačića gura Zdravko Mamić...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Istina, ali Čačić to niti ne skriva. E, nazire se pitanje koliko je to dobro, ali Zdravko Mamić je danas daleko najutjecajnija osoba hrvatskog nogometa. Čačić danas nije miljenik nogometne javnosti, no vjerujem kako bi dobrim rezultatima mogao vratiti navijačima vjeru u ovu reprezentaciju. Ja mu od srca želim svu sreću i bit ću njegov veliki navijač" kazao je Špehar".

Bivši hrvatski izbornik Igor Štimac kazao je sljedeće:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec
Image
Foto: PIXSELL, Davor Puklavec

"Sve odluke HNS-a su postale predmet ismijavanja. Radi se o silovanju svega onoga što bi nogomet trebalo napraviti lijepim. I to tako neće moći ići. Ja sam bio uvjeren da će Čačić biti izbornik jer je Zdravko Mamić tako rekao. U HNS-u nema baš nitko tko ne bi išao po svoje mišljenje kod Mamića! Mamić ima svu odgovornost jer je izabrao kandidata kojega javnost nije prihvatila. Ne osporavam Čačića, ali on nema sve reference koje bi hrvatski izbornik trebao imati."

Štimčev bivši reprezentativni suigrač iz one slavne reprezentacije koja je na SP-u u Francuskoj 1998. osvojila brončanu medalju, Mario Stanić, vrlo je jasan što sad sljedi HNS-u i reprezentaciji...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"I opet će nam se dogoditi svastike, neredi, incidenti. Ljudi, izgubila se euforija, nema te snage nogometa koja je postojala nekoć. Podijeljeni smo. Nemam ništa protiv Šukera, Mamića..., ali ako 90 posto ljudi to negativno komentira, onda se moramo zamisliti. I, nije lako kad igrači iz velikih klubova dolaze ovamo u grču zbog svastike, navijača, istraga, obavijesnih razgovora..."

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo