NIKOLA VLAŠIĆ RASPLAKAO SVOJU SLAVNU SESTRU: / Blanka emotivno proslavila prvi gol svog mlađeg brata za Everton

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Blanka Vlašić posebno je emotivno doživjela sinoćnji prvijenac svoga brata Nikole Vlašića u dresu Evertona.

29.9.2017.
11:51
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Legendarna hrvatska atletičarka, naša sportska heroina i ponos Blanka Vlašić, iznimno je vezana za 14 godina mlađeg brata Nikolu.

Otkako je on prije mjesec dana otišao u Everton, postala je velika navijačica Toffeesa i svaku utakmicu velikog liverpulskog kluba prati napeto. Traži streamove na Twitteru uz pomoć svojih pratitelja, reagira upisima na poteze u utakmicama svoga brata... Prati Nikolu svaki dan...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VLAŠIĆ BACIO KOEMANA U TRANS: ‘Ponekad je teško povjerovati da ima 19 godina. Donio je energiju, donio je nogomet’

Kada je Nikola potpisivao za Everton, s obzirom da je samo od postotka odštete zaradio dva milijuna eura i da mu je godišnja plaća još milijun, bivši hajdukovac je samo jednim potpisom zaradio više od slavne sestre.

VLAŠIĆ DAO PRVI GOL ZA EVERTON: Navijači odmah poslali poruku Koemanu, javila se i Blanka

Da, to je nogomet, to su zarade u najpopularnijem sportu na svijetu. A Blanka je ipak starija od Nikole 14 godina i točno toliko dugo vrhunska atletičarka, svjetska prvakinja i olimpijska viceprvakinja u skoku u vis.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sinoćnji meč Everton i Apollon (2-2) u Europskoj Ligi razgalio je Blanku, poznatu po tome da je velika emotivka. Na Twitteru je pratila utakmicu, prvo ističući sreću što je njen brat u momčadi, a zatim je i uplakanim "simbolima emocija" i porukom "prvi od mnogih" proslavila Nikolin prvi gol za slavni klub, uz snimku kako je taj povijesni trenutak izgledao u njenom stanu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad je Nikola zabio gol, Blanka je na Twitteru objavila njegov prvijenac uz poruku:

"Prvi od još mnogih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Blanka je prokomentirala jednu šansu Evertona koja nije pretvorena u gol nakon sjajnog centaršuta Vlašića, kao i to što je Everton na kraju samo remizirao s Apollona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uf, tako blizu!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liverpool Echo navodi kako je Vlašić, kojem je u ocijenjivaju učinka protiv Apollona nagrađen sjajnom osmicom (najbolja ocijena od svih u Evertonu), zamijenio možda i najboljeg igrača Evertona u prvom dijelu Idrisse Gueyea koji je ocijenjen sedmicom:

"Usmjerio je igru Evertona u drugom poluvremenu. Prednjačio je u davanju ritma, a istaknuo se opasnim probojima i uz to je zabio gol te sjajno asistirao za Calvert-Lewina, čiji je gol spriječila maestrelna obrana gostujućer vratara", stoji u opisu uz dodatak:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vlašić je i svoje suigrače učinio boljima i dao je veliki doprinos igri cijele momčadi, što smo očekivali od ostalih, znatno skupljih ljetnih pojačanja".


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo