NIKOLA VLAŠIĆ OSTAO BEZ TRENERA: / Ronald Koeman dobio otkaz nakon debakla protiv Arsenala

Image
Foto: AFP

Nizozemski nogometni trener, bivši proslavljeni nogometaš Ronald Koeman, dobio je otkaz na klupi Evertona u kojem igra Nikola Vlašić, javlja ugledni američki Fox Sports.

23.10.2017.
15:35
AFP
VOYO logo

Nakon pisanja engleskih medija kako se Koemanu sprema otkaz u Evertonu, priča je dobila i službenu potvrdu. Ronald Koeman više nije menadžer Evertona, jednog od najpozantijih klubova Engleske.

VLAŠIĆ OSTAJE BEZ TRENERA: Nizozemci ponašli spasitelja, legenda Barce preuzima Oranje?

Serija loših rezultata u Premier ligi i Europskoj ligi bila je dovoljan razlog čelnika Evertona da se zahvale Ronaldu Koemanu na suradnji. Koeman je dobio otkaz dan nakon što je njegova momčad na domaćem Goodison Parku izgubila od Arsenala 5-2, a momčad ostavlja na 18. mjestu s osam osvojenih bodova u devet kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FESTIVAL GOLOVA NA GOODISONU: Rooney majstorijom načeo

Everton u Europskoj ligi također "šepa". Toffees se nalazi na dnu poretka s jednim bodom u tri odigrana susreta. Vrijedi spomenuti kako je Koeman u Everton stigao na početku prošle sezone. Prošlu sezonu Everton je završio na sedmom mjestu, posljednjem koje omogućava nastup u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čelnici Evertona uoči početka ove sezone pred Koemana su bili stavili ciljeve u vidu TOP 5 momčadi Premiershipa. Isto tako, Koeman je inzistirao na dovođenju Nikole Vlašića, a ukupno je klub na ovosezonska pojačanja potrošio 158 milijuna eura.


Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo