Hajdukovac otkrio koga želi u play-offu: 'Svi su nam se smijali. Sad želimo njih'

Hajduk je oduševio sve navijače. Veličanstvena pobjeda protiv Šahtera od 3:0 na Poljudu gurnula je Bijele u ždrijeb play-offa Europske lige.

8.8.2014.
8:54
VOYO logo

Jedan od najboljih na terenu bio je Tino Sven Sušić koji je postigao prvi pogodak na utakmici.

"Presretan sam jer sam se vratio nakon dugo vremena. Prekrasna utakmica, predivan ambijent. Na kraju smo imali i malo sreće, međutim, sreća prati hrabre. Ne, ne mislim da mi je ovo bila oproštajna utakmica za Hajduk."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je zapravo nedostajao Hajduku u prvoj utakmici sjajnom igrom u obrani pokazao je Goran Milović.

"Znam da su se svi podsmjehivali nakon što smo poslije poraza iz Kazahstana najavljivali sigurnu pobjedu u Splitu, ali utakmica je potvrdila naše riječi i najave. Ispunili smo sve što smo najavili. Volio bih danas u ždrijebu jedan od klubova koji nisu u velikoj formi. Poput Grasshoppera i Celtica."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan Hrvat bio je jako tužan nakon utakmice. Bivši igrač Dinama a danas član kazahstanske momčadi Nikola Pokrivač izjavio je:

"Kao da nismo ozbiljno shvatili Hajduk nakon pobjede 4:2 u prvoj utakmici. Jako smo razočarani, jer mislili samo da ćemo sigurno proći, međutim, dogodilo se suprotno. Primili smo glupi gol na početku utakmice, nismo izdržali ni 15 minuta pritiska Hajduka. To je bio prijelomni trenutak utakmice", kaže Pokrivač, donose Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo