NIKO KOVAČ VEĆ IMA PRVI ZADATAK: / Još nije ni preselio na klupu Bayerna, a pred hrvatskim stručnjakom ondje teška je misija

Image
Foto: AFP, SASCHA SCHUERMANN

Kovač još nije ni došao, a već ima zaduženje o kojem mora razmišljati

17.5.2018.
15:51
AFP, SASCHA SCHUERMANN
VOYO logo

Kad završi sezona u njemačkom nogometu nekadašnji hrvatski izbornik Niko Kovač skupit će stvari i iz Franfurta preseliti u München, odnosno klupu Eintrachta zamijenit će onom Bayernovom.

Prvi zadatak, unatoč tome što je pred njim ogled aktualnog i budućeg kluba u finalu Njemačkog kupa, hrvatski stručnjak već je dobio od novog poslodavca. Riječ je o revitaliziranju karijere Renata Sanchesa igrača kojeg je Bayern kupio nakon dojmljivih predstava na Europskom prvenstvu prije dvije godine na kojem se ovaj okitio zlatnom medaljom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Plaćen 35 milijuna eura

Platio je bavarski gigant velikih 35 milijuna eura tad 18-godišnjeg veznjaka samo da bi razočaran onime što vidi poslao mladića na posudbu. Trenutačno je u Swanseaju.

Kako bilo, navodi Goal, Kovač ga mora vratiti i u klub i na staze slave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Renato Sanches se vraća u München. Niko Kovač će ga pokušati vratiti na onu nekadašnju razinu. Bit će to uzbudljiv zadatak", kazao je Bayernov izvršni direktor Karl-Heinz Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo