NIKO KOVAC SPREMA VELIKI POTEZ / Otpisanog 'Vatrenog' vraca u reprezentaciju?

Izbornik Niko Kovac, navodno, ozbiljno razmislja o vracanju Nikice Jelavica u hrvatsku reprezentaciju.

2.3.2015.
12:57
VOYO logo

Prema pisanju Vecernjeg lista, izbornik VatrenihNiko Kovac ozbiljno razmislja o vracanju napadaca Hull Cityja Nikice Jelavica u hrvatsku reprezentaciju. I to vec za sljedecu kvalifikacijsku utakmicu protiv Norveske, koja je na rasporedu 28. ozujka.

Spomenuti hrvatski napadac u posljednje vrijeme igra u vrhunskoj formi a ove sezone postigao je osam pogodaka u 20 nastupa za Hull. S time, da je Jelavic i jedno vrijeme pauzirao zbog ozljede a da nije, vjerujemo kako bi zabio i vise pogodaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sto se tice odnosa izmedu Kovaca i Jelavica, vrijedi istaknuti kako je Hrvata jako pogodilo sto nije dobio priliku protiv Bugarske u Sofiji u listopadu prosle godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medutim, Jelavicevo igranje za repku ostalo je visiti u zraku. Jer, nije potvrdio da vise nikad nece zaigrati za Vatrene. Stoga, postoji sansa da ga ponovno vidimo u kockastom dresu Hrvatske.

Zaista bi bila steta da ga Kovac ne pozove za Norvesku jer bi Jelavic pojacao napadacku liniju. A uz to, Hrvatska bi imala tri napadaca koji igraju u odlicnoj formi (Mandzukic, Kramaric, Jelavic).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo