NIKO KOVAČ RUŠI REKORD BUNDESLIGE: / Sve je dogovoreno, dobiva pojačanje koje će Bayern platiti 85 milijuna eura

Image
Foto: AFP

Igrat će u njemačkom prvaku za 13 milijuna eura po sezoni

26.3.2019.
11:27
AFP
VOYO logo

Njemački Bild već dulje vrijeme najavljuje dolazak francuskog braniča Atletico Madrida Lucasa Hernandeza u Bayernove redove, a sad tvrdi da je i posao dogovoren. I to za rekordnu svotu kada su bundesligaški ulazni transferi u pitanju, odnosno za, kako navodi Bild, 85 milijuna eura.

Pokažu li se navodi izvora točnima 23-godišnji francuski nogometni reprezentativac žestoko će potući dosadašnji rekord kad je riječ o transferima u njemačku Bundesligu. Drži ga Bayern koji je platio 41,5 milijuna eura 2017. godine kako bi njihov dres navukao Corentin Tolisso.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Lucas Hernandez

Zna se i plaća

Također, bude li ova vijest službeno potvrđena Hernandez će postati drugi igrač iz redova svjetskih prvaka koji u 2019. godini stiže u ruke Nike Kovača. Bayern je već ranije potvrdio da iz Stuttgarta dovodi Benjamina Pavarda čije će usluge ligaškom suparniku biti plaćene 35 milijuna eura.

Prema pisanju France Footballa sve je već dogovoreno pa tako i Hernandezovi osobni uvjeti prelaska u redove njemačkih prvaka. Brojka koja se pritom spominje je 13 milijuna eura po sezoni, a njom ulazi u krug najbolje plaćenih klupskih igrača kao što su Robert Lewandowski (17 milijuna eura po sezoni), Thomas Müller (16), Manuel Neuer (16) et Jérôme Boateng (16).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo