NOVI IZAZOV U KARIJERI / Niko Kovač preuzeo klupu uglednog Bundesligaša: u Frankfurt s njim odlazi i brat Robert također

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatski stručnjak je s Eintrachtom potpisao ugovor do ljeta 2017. godine, a u Frankfurtu će mu se u ulozi pomoćnog trenera pridružiti i brat Robert također

8.3.2016.
12:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Ono o čemu se pričalo posljednjih nekoliko dana, u utorak je dobilo službenu potvrdu. Bivši hrvatski izbornik Niko Kovač postao je novi trener Eintrachta iz Frankfurta.

Hrvatski stručnjak je sa spomenutim Bundeligašem potpisao ugovor do ljeta 2017. godine, a u Frankfurtu će mu se u ulozi pomoćnog trenera pridružiti i brat Robert također.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon bogate igračke karijere tijekom koje je nastupao za Herthu, HSV, Bayer, Bayern i Red Bull, Kovač je upravo u Salzburgu započeo svoj trenerski put gdje je bio trener mlađih donih kategorija. Potom je preuzeo hrvatsku U-21 reprezentaciju, a poslije i njihove kolege seniore.

Eintracht se trenutno nalazi na 16. mjestu na ljestvici njemačke Bundeslige i vodi grčevitu bitku za ostanak u elitnom razredu njemačkog nogometa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo