Niko Kovac objavio ime prvog otpisanog nesretnika koji ne ide na SP!

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Niko Kovac nije puno mijenjao popis reprezentativaca koje ce voditi na pripreme u Bad Tatzmannsdorf ovoga petka.

19.5.2014.
11:01
VOYO logo

Vatreni broje dane do pocetka priprema u Austriji. U srijedu i cetvrtak najbolji ce se hrvatski nogometasi okupiti u Zagrebu, a u petak 23. svibnja putuju u vec tradicionalno odrediste - Bad Tatzmannsdorf. Bez Ive Ilicevica...

"U nedjelju sam obavijestio Ilicevica o ovoj odluci. Zao mi je sto nece biti s nama, no vazno je da sada zalijeci sve probleme i u iducu sezonu ude maksimalno spreman kako ne bi periodicno imao probleme s ozljedama", objasnio je izbornik Kovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Zagreb je vec stigao Mario Mandzukic, koji je zbog neslaganja s trenerom Pepom Guardiolomnapustio Munchen i ceka transfer u Chelsea ili Arsenal.

Luka Modric i Niko Kranjcar ce propustiti prvi dio priprema zbog vrlo vaznih utakmica koje ih cekaju u narednih tjedan dana. Modric se s Realom bori za naslov prvaka Europe, a Kranjcar s Queens Park Rangersima za povratak u Premiership.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon tih izazova dobit ce dan odmora, a potom stizu na prvu pripremnu utakmicu s Malijem, koju ce Vatreni odigrati 31. svbnja u Osijeku.

"S obzirom na to da nam se Modric i Kranjcar prikljucuju kasnije, procijenili smo kako je najbolje dati sansu svima. Momci su zasluzili priliku izboriti se za put u Brazil, na njima je sada da pokazu kvalitetu, formu i predanost kakvu trazimo za Brazil", rekao je izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VRATARI: Stipe Pletikosa (Rostov), Danijel Subasic (Monaco), Oliver Zelenika (Lokomotiva)

OBRANA: Darijo Srna (Sahtar), Dejan Lovren (Southampton), Vedran Corluka (Lokomotiv), Gordon Schildenfeld (Panathinaikos), Danijel Pranjic (Panathinaikos), Domagoj Vida (Dynamo Kijev), Sime Vrsaljko (Genoa)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VEZNJACI: Luka Modric (Real Madrid), Ivan Rakitic (Sevilla), Ognjen Vukojevic (Dynamo Kijev), Mateo Kovacic (Internazionale), Marcelo Brozovic (Dinamo), Ivan Mocinic (Rijeka), Sammir (Getafe) NAPADACI: Mario Mandzukic (Bayern), Ivica Olic (Wolfsburg), Eduardo Alves da Silva (Sahtar), Nikica Jelavic (Hull City), Ante Rebic (Fiorentina), Ivan Perisic (Wolfsburg).

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo