NIKO KOVAČ DOŽIVIO TEŽAK PORAZ: / Bradarićev Lille stigao na čelo ljestvice francuske lige

Image
Foto: Profimedia

Marseille je izgubio kod Rennesa s 2:1, iako su poveli preko Gueyea (24'), da bi isti igrač deset minuta kasnije zaradio crveni karton i odredio ishod utakmice

16.12.2020.
23:29
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Lillea i PSG-a zabilježili su pobjede u 15. kolu Francuske lige, dok su poraženi Marseille i Monaco.

Lille je zadržao vodstvo na ljestvici s pobjedom 2:0 kod Dijona. Domagoj Bradarić je ostao na klupi Lillea, koji vodi s 32 boda ispred PSG-a s 30 i Lyona s 29 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG je teškom mukom u Parizu pobijedio Lorient s 2:0 i ostao drugi s bodom manje od Lillea. Parižani su do pobjede stigli tek u drugom dijelu i to kada su gosti postali s igračem manje - u 51. minuti Mbappe je zabio iz penala, a 12 minuta kasnije Kean je postavio konačnih 2:0.

Poraz Nike Kovača

Marseille je izgubio kod Rennesa s 2:1, iako su poveli preko Gueyea (24'), da bi isti igrač deset minuta kasnije zaradio crveni karton i odredio ishod utakmice. Domaći su napravili preokret preko Traorea i Honoua, te došli do pobjede, koja ih je odvela na šesto mjesto. Ćaleta Car nije nastupio za goste zbog suspenzije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Monaco bivšega hrvatskoga izbornika Nike Kovača izgubio je 0:3 kod kuće protiv Lensa, dok je Lyon odigrao samo 2:2 doma protiv Bresta, ali se ipak probio na treće mjesto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo