NIKAD STROŽE MJERE OSIGURANJA ZA UTAKMICU NA POLJUDU: HNS / objavio informacije za navijače: 'Osobe u prekršaju mogu biti predane policiji'

Image
Foto: Pixsell

Utakmica protiv Mađarske vrlo je važna za Vatrene u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo

8.10.2019.
16:33
Pixsell
VOYO logo

Hrvatski nogometni savez objavio je na svojoj stranici informacije za navijače na utakmici između Hrvatske i Vatrenih na stadionu Poljud u Splitu.

Susret Mađara i Vatrenih igrat će se u četvrtak na Poljudu koji će za navijače biti otvoren od 18.45, a utakmica se igra od 20.45, i na snazi su stroge mjere osiguranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ulaznice personalizirane

"Zbog opsežnih mjera sigurnosti koje će se poduzimati s ciljem onemogućavanja unošenja zabranjenih predmeta i sredstava na prostor stadiona pozivamo navijače da dođu na stadion što ranije (preporuka je da to učine dva sata prije početka utakmice) te da zauzmu svoja mjesta na stadionu", objavio je HNS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, naglašava se da 9. i 10. listopada, srijedu i četvrtak na blagajnama Spaladium Arene Split neće biti prodaje niti zamjene podataka na ulaznicama.

Sve ulaznice su personalizirane i preduvjet za ulazak na Poljud trebat će uz nju predočiti i važeći osobni dokument, osobnu iskaznicu ili putovnicu. U slučaju da se podaci na ulaznicama ne podudaraju s podacima na dokumentima tim će osobama "zapriječen ulaz na stadion te će im ulaznice biti poništene bez prava na povrat novca, a kako su sukladno zakonskim propisima u prekršaju napominjemo da mogu biti zadržani i predani policiji na nadležni prekršajni postupak".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svatko na svom mjestu

Svi će posjetitelji tijekom cijelog boravka morati imati ulaznicu i biti na sjedalu koje je naznačeno na njoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve osobe bez pravovaljane ulaznice kao i osobe zatečene u sektoru/dijelu stadiona za koji ne posjeduju pravovaljanu ulaznicu će zbog počinjenog prekršaja biti udaljene sa stadiona i predane policiji na nadležni prekršajni postupak."

"Upozoravamo sve navijače da s ulaznicama koje kupe kod preprodavača odnosno na crnom tržištu neće moći ući na stadion i bit će im oduzete bez prava na povrat novca", naglašavaju iz Saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez transparenata neprimjerenog sadržaja

Na dan utakmice na snazi će biti privremena regulacija prometa i poziva se gledatelje da ranije dođu na stadion.

"Na stadion se neće moći unijeti kišobrani, veće torbe ili ruksaci, boce, upaljači, kovanice i drugi predmeti pogodni za ozljeđivanje ili izazivanje požara. Također neće biti moguć unos zastava ili transparenata dimenzija većih od 2,00 m x 1,00 m odnosno neprimjerenog sadržaja i neće biti dozvoljeno postavljanje zastava ili transparenata na ograde ili druga mjesta stadiona Poljud na način da bi zaklanjao pogled s ili prema tribinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Fer, korektno i sportsko navijanje'

Ovim putem pozivamo sve navijače, posjetitelje i građane za fer, korektno i sportsko navijanje bez rasističkog i diskriminatornog skandiranja prije, za vrijeme i nakon utakmice.

Ujedno koristimo priliku da vas upoznamo da će policija sukladno Zakonu o policijskim poslovima i ovlastima, činiti video i foto snimanje uže zone i samog prostora stadiona", zaključuje se u priopćenju Hrvatskog nogometnog saveza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo