NIJEMAC NAHVALIO VATRENOG: / 'Bio je fantastičan, uvijek je pronalazio rješenja'

Image

U uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige, Manchester United i Liverpool su na Old Traffordu odigrali neodlučeno 1:1.

18.3.2016.
8:47
VOYO logo

"Bilo je lijepo i atmosfera je bila sjajna. Oni su pokušavali igrati jako ofenzivno no imali smo i mi svojih šansi. To je bio dvoboj Liverpoola protiv Davida de Gee. Ponovno je bio fenomenalan. Postigli smo gol iz nevjerojatne situacije i to je promijenilo tijek utakmice. Coutinho je mislio o tome", kazao je njemački stručnjak pa se osvrnuo na igru svojih središnjih braniča.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hvali Lovrenu

"Sakho i Lovren nisu bili tako loši", kroz smijeh je prokomentirao Klopp te je doda: "Bili su odlični i uvijek su pronalazili rješenja".

Nijemac će u petak u 13 sati doznati protivnike u četvrftinalu, a možda ga ždrijeb spoji s bivšom mu momčadi, Borussijom Dortmund.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/ig0i

"Želim igrati protiv prijatelja iz Dormtunda, ali samo u Baselu", poručio je Klopp.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S druge strane jasno je da je trener Manchester Uniteda Louis van Gaal bio prilično razočaran.

"Imali smo priliku i svi su toga svjesni u svlačionici. Imali smo dosta šansi za pobjedu. Bilo je jasno da će i ih i oni imati. Razočaran sam kako smo dobili gol, da se to nije dogodilo imali bi veliku priliku. Moji igrači dali su sve od sebe i sretan sam da su to navijači vidjeli i nagradili ih pljeskom", rekao je Nizozemac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo