HAJROVIĆ U LOVU NA CVITANOVIĆA: / Napadač prestigao Prosinečkog, Dudua i Soudanija pa pojasnio nesporazum s navijačima

Image
Foto: AFP

Nakon druge pobjede u tjedan dana Modri su napravili veliki korak prema prolasku u drugi krug.

5.10.2018.
8:59
AFP
VOYO logo

Strijelac vodećeg pogotka za Dinamo u trijumfu nad Anderlechtom, IzetHajrović, tvrdi da kako igrači neće upasti u euforiju nakon dviju pobjeda u Europskoj ligi nego će nastaviti raditi kako bi se niz nastavio.

Image
KORAK OD EUROPSKOG PROLJEĆA: /

Vrijeme je da zahvalimo Mamiću na tome što je kukavički zbrisao u BiH

Image
KORAK OD EUROPSKOG PROLJEĆA: /

Vrijeme je da zahvalimo Mamiću na tome što je kukavički zbrisao u BiH

"Dobro je, zadovoljni smo kako je krenulo, šest bodova iz dvije utakmice. To nam je bio cilj, kao što sam uvijek i govorio. Sada se okrećemo prvenstvu", rekao je 27-godišnji ofenzivni igrač nakon pobjede od 2-0 u Bruxellesu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći gol u dvije utakmice

On je u 19. minuti realizirao jedanaesterac za 1-0 čime je zabio svoj treći gol u dvije utakmice Europske lige.

"Naravno da sam zadovoljan, ta tri pogotka sam zabio zahvaljujući ekipi. Protiv Fenera su mi dobro pripremili oba gola, a sada je Bruno (Petković) izborio penal. Hvala im na tome. Ti golovi ne znače samo da ja dobro igram nego da čitava ekipa dobro igra. Igramo jedan za drugoga i mislim da se to vidi", istaknuo je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tvrdi da je Dinamo zasluženo slavio na Constant Vanden Stock stadionu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov vratar je dobro branio, u ofenzivni su također bili dobri, ali im nismo davali prostor. Nisu to bile izgledne šanse kakve smo mi imali", rekao je Hajrović.

Ispravio gaf

Oko 500 Bad Blue Boysa navijalo je iza gola čitavu utakmicu, a priključilo im se oko stotinjak hrvatskih navijača na središnjoj tribini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Danas sam se odmah javio publici, zadnji put nisam znao što se događalo, da li su mene bili zvali, što trebam napraviti... Danas sam se javio i daj Bože da bude više takvih situacija", istaknuo je Hajrović.

Krilni napadač šestim je golom u Europi ove sezone prestigao Roberta Prosinečkog, Eduarda da Silvu i Hilala Soudanija kada su u pitanju Dinamovi najbolji strijelci u jednoj europskoj sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najviše golova u jednoj europskoj sezoni:

Igor Cvitanović 8 (1997./98.) Sammir 7 (2010./11.) Goran Vlaović 6 (1993./94.) Izet Hajrović 6 (2018./19.) El Arbi Hilal Soudani 5 (2014./15.) Robert Prosinečki 5 (1997./98.) Eduardo da Silva 5 (2006./07.)

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo