EVO GA, UKAZAO SE / Nije se oglasio mjesecima, a onda bomba. Mamić izrešetao Hajduk nakon poraza: 'Saznao sam da komunizam nije mrtav'

Image
Foto: Denis Kapetanovic /PIXSELL

Mamić se oglasio nakon Hajdukova poraza protiv Slaven Belupa

31.10.2021.
21:19
Denis Kapetanovic /PIXSELL
VOYO logo

Bjegunac od hrvatskog pravosuđa, pravomoćno osuđen za nezakonito izvlačenje novca iz Dinama, Zdravko Mamić, javio se nakon dužeg vremena na Facebooku s komentarom vezanim za nogomet.

Mamić se oglasio nakon Hajdukova poraza protiv Slaven Belupa, a komentirao je nedavno predstavljen petogodišnji plan i strategiju splitske momčadi. Predsjednik Hajduka, Lukša Jakobušić je zajedno sa suradnicima prije dva dana predstavio ciljeve Hajduka do 2027. godine. U tom razdoblju žele osvojiti dva puta prvenstvo, a u ostalim sezonama uzeti barem jedan Kup i biti drugi, te namjeravaju dva puta igrati kvalifikacije Lige prvaka i Europa lige, jednom skupinu Lige prvaka, jednom skupinu EL i triput skupinu Konferencijske lige. U Konferencijskoj pak očekuju da će ući jednom u šesnaestinu i jednom u osminu finala. Naveli su i da žele prosječnu dob A momčadi između 24 i 26 godina, te da svake sezone žele promovirati dva mlada igrača u prvu momčad.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Komunizam još nije mrtav'

Mamić se na vrlo provokativan i pomalo sarkastičan način osvrnuo na Hajdukov plan u podužoj objavi, koju prenosimo u cijelosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Prije dva dana sam saznao da komunizam nije mrtav i da se u 2021. godini još uvijek donose petoljetke i to ni više ni manje na području uspjeha u sportu. Ne organizacije, ne financija, nego uspjeha. Razmišljao sam dugo da li da to komentiram ili ne, jer ne zelim biti hejter, ali smatram da je to zbog velikog broja upita koje sam primio i edukacije mladih moja obveza. Za sve one koji žele biti uspješni u bilo kojem poslu poslušajte savjet od čovjeka koji je jedini obećao deset titula zaredom i obećano ostvario, te usput ostvario uspjehe kakve ovakvi planovi ne bi u 40 godina – manite se papira, odbora, samoupravljanja i planova, stvari se mijenjaju iz minute u minutu, svi vi odrasli na internetu to znate. Uspjeh dolazi samo ako ste onaj koji svoj posao živi 24 sata dnevno, 365 dana u godini! Kada taj uspjeh ostvarite, budite spremni da će vam ga sitne duše pokušati minirati i omalovažiti! Usudite se biti uspješni, usudite se biti vanzemaljci! Donošenje petoljetki o vremenskoj prognozi, količini UV zračenja i kvaliteti zraka pustite onima koji za to imaju vremena", napisao je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo