hnl

Nije se Kukoč žalio na jačinu Krstičevićevih treninga

Prilikom prenošenja izjave neimenovanog igrača Hajduka iz Sportskih novosti, koji se žalio na žestok ritam treninga kod Miše Krstičevića, dogodila se nenamjerna pogreška na štetu Tončija Kukoča kojem se ovim putem ispričavamo.

Hajduk je u Zaprešiću doživio poraz od Intera, a nakon utakmice se neimenovani igrač splitske momčadi požalio na vrlo žestoke treninge Bilih zbog kojeg, kako tvrdi, “ne mogu stajati na nogama”.

Mi smo pogreškom kao autora izjave naveli Tončija Kukoča.

“Znate li što nam trener radi? Ne možemo stajati na nogama, kako ćemo onda bolje igrati? Neizdrživo je koliko nas Krstičević ubija, intenzitetom i dužinom vježbanja. Kod Balakova smo bili svježi na utakmicama, a sada smo tromi, noge su teške i jedva hodamo po igralištu. Sat vremena još kako-tako, nakon toga sve je bolno mučenje. Dan prije dvoboja s Interom ‘ganjao’ nas je 120 minuta”, originalna je izjava neimenovanog igrača Hajduka koju smo pogreškom pripisali Tončiju Kukoču.

Ovim putem se ispričavamo igraču, kao i Hajduku, na nenamjernoj pogrešci i eventualnim neugodnostima koje smo prouzročili.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr