NIJE MOGLO BEZ PROVOKACIJE: / Pique i Ramos se opet zakačili. Katalonac uvrijedio igrače Reala pa dobio (ne)očekivan odgovor

Image
Foto: Profimedia

Real je odigrao sjajnu utakmicu i nadigrao je Katalonce, ali se s tim baš i ne slaže Gerard Pique

2.3.2020.
9:27
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši madridskog Reala vratili su se na vrh ljestvice španjolskog prvenstva 2-0 (0-0) pobjedom protiv svog najvećeg rivala Barcelone u susretu 26. kola igranom na njihovom Santiago Bernabeu. U utakmici s malo prilika "kraljevski" klub poveo je golom 19-godišnjeg Brazilca Viniciusa Juniora u 71. minuti. Njega je na lijevom krilu proigrao Kroos, a mladi se Brazilac sjurio u kazneni prostor i iskosa s ruba peterca uputio jak udarac koji se od bloka Piquea odbio iza leđa Ter Stegena. Konačnih 2-0 postavio je Mariano Diaz iz protunapada u drugoj minuti sudačke nadoknade.

Real je odigrao sjajnu utakmicu i nadigrao je Katalonce, ali se s tim baš i ne slaže Gerard Pique, koji tvrdi da je Real odigrao jednog od svojih najgorih poluvremena. "Kontrolirali smo igru u prvom dijelu. Bilo je to jedno od najgorih Realovih izdanja u prvom poluvremenu s kojima sam se susreo na Santiago Bernabeuu. Da smo barem iskoristili prvo poluvrijeme. Ne kažem da su to kritike, svaka momčad ima svoje probleme. Teško je reći i da smo mi jako dobri", rekao je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

March 1, 2020, Madrid, MADRID, SPAIN: Sergio Ramos of Real Madrid in action during the Spanish League, La Liga, football match played between Real Madrid and FC Barcelona at Santiago Bernabeu stadium on March 01, 2020 in Madrid, Spain., Image: 502213088, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Oscar J. Barroso / Zuma Press / Profimedia

Ramosov odgovor

Nije trebalo pretjerano dugo čekati, a već mu je odgovorio najveći rival, s kojim se u povijesti dosta puta svađao, Sergio Ramos. Kapetan Reala ovaj put nije koristio grube riječi već je pomalo gospodski odgovoriti Piqueu.

"Svačije mišljenje zaslužuje poštovanje. Potpisujem da pobijedimo svaki El Clasico s tako lošim prvim poluvremenom kako on tvrdi. Pristup je bio različit, u prvom smo prepustili loptu, a u drugom napali. Nisu bili tako svježi i počeli smo stvarati šanse. Barca ima svoj pečat, a to je posjed. Njihovu filozofiju poštujem. Mi imamo drugačiji stil, ni lošiji, ni bolji, samo drugačiji", odgovorio je Pique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo