NIJE ISTINA DA BARCELONA NUDI 10 MILIJUNA EURA ZA OLMA? / Iznenadit će vas koliko je zaista bila teška ponuda za Dinamova dragulja

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Mnogima je ova informacija isprva bila sumnjiva, a vjerojatno i s razlogom

9.1.2020.
14:10
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometni svijet, barem onaj u Hrvatskoj, ostao je blago šokiran navodnom ponudom Barcelona za Dinamova dragulja Danija Olma. Naime, prije nekoliko je dana u javnost procurila informacija kako je Barcelona poslala Dinamu službenu ponudu od svega deset milijuna eura za Danija Olma, dok igrač prema Transfermakrtu, koji se smatra mjerodavnim, vrijedi 35 milijuna eura.

Mnogima je ova informacija isprva bila sumnjiva, a vjerojatno i s razlogom jer sada Mundo Deportivo tvrdi kako ona nije točna, te da je Barcelona Dinamu ponudila 30 milijuna eura, što ipak zvuči puno realnije. Međutim, Mundo tvrdi kako Olmo nije bio prvi "pick" Barcelone, već da su se njemu okrenuli nakon što su shvatili da se neće moći natjecati s Real Madridom za usluge Fabiana Ruzia.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

11.12.2019., stadion Maksimir, Zagreb - UEFA Liga prvaka, skupina C, 6. kolo, GNK Dinamo - Manchester City. Dani Olmo Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Španjolac je prije godinu i pol prešao u Napoli iz Betisa za 30 milijuna eura, ali je u nebeskoplavom dresu i onom španjolske reprezentacije oduševio pa ga sada potražuju dva najjača španjolska kluba. Ipak, kontroverzni šef Napolija Aurelio De Laurentiis ne želi pustiti Ruiza, koji je za Napoli odigrao 62 utakimice, zabio osam golova i pet namjestio, za manje od 70 ili čak 80 milijuna eura. Barceloni je to previše i zato su se navodno u potpunosti okrenuli Olmu koji će im biti barem upola jeftiniji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo