NIJE HTIO SLAVENA: / Vlasnik West Hama je želio drugog trenera i seksi nogomet

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Suvlasnik West Hama David Sullivan priznao je da je prošlo ljeto, prije nego što je angažirao našeg Slavena Bilića, imao sasvim drugu ideju za trenersku klupu.

23.3.2016.
9:26
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Sullivan je otkrio da je želio dovesti aktualnog talijanskog izbornika Antonija Contea jer voli njegov 'seksi nogomet'. To je ipak bilo neizvedivo, pa se u konačnici odlučio za Bilića i danas mu nije nimalo žao. West Ham je procvjetao s bivšim hrvatskim izbornikom na klupi, trenutno je na petom mjestu u Premier ligi i bori se za Ligu prvaka, a iza sebe ove sezone ima pobjede protiv Arsenala, Liverpoola, Manchester Cityja, Chelseaja i Tottenhama.

'Rekao je da bi ga linčovali'

"Kad je otišao Sam Allardyce, željeli smo dovesti neko veliko ime. Conte je godinu dana ranije prihvatio posao talijanskog izbornika i rekao nam je da bi ga linčovali da podnese ostavku kako bi došao u West Ham. Bio je to kratak, ali pozitivan razgovor. Dao nam je do znanja da želi raditi u Engleskoj, ali tek za godinu dana. Smatrao sam da ima odlične rezultate, da bi igrao seksi nogomet i da bi bilo sjajno imati ga", rekao je Sullivan za The Sun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Conte je nedavno potvrdio da napušta klupu Italije, a uskoro bi trebala doći i službena potvrda da će od sljedeće sezone voditi Chelsea. West Ham se, pak, odlučio za Bilića što se pokazalo dobitnom kombinacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S obzirom na okolnosti, sada sam čvrsto uz Slavena. Da nema Leicestera, bio bi trener godine", dodao je Sullivan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo