NI LEGENDA MODRIH NE VJERUJE U DINAMO: / 'Do prije dva tjedna mislio sam da će prestići Rijeku, ali sada..'.

Image

Bivši nogometaš i trener Dinama Krunoslav Jurčić trenutno kruh zarađuje trenirajući turski Adanaspor.

21.2.2017.
17:52
VOYO logo

Međutim, jednim okom budno prati događanja u Prvoj HNL gdje se Rijeka i Dinamo žestoko bore za naslov prvaka.

"Da smo razgovarali prije tjedan ili dva, zaključio bih da će je Dinamo stići i prestići, 100 posto biti prvak. Više se u to ne bih kladio", prokomentirao je Jurčić za službenu stranicu Prve HNL. Potom je detaljnije obrazložio svoje mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Susret s Koprivničancima nije me uvjerio u moć Plavih. A moraju pobijediti praktički u svakom kolu. Čini se da ipak nisu dovoljno kvalitetni. Nema sumnje da će Olmo, Ćorić, Hodžić i većina ostalih mladih jednom biti sjajni, međutim, zasad ne donose individualnu prevagu za rješavanje utakmica i osvajanje bodova. Možda će se štošta popraviti budući da suparnici na startu ovog dijela natjecanja nisu suviše jaki, a porastu forme pridonosit će Soudanijev povratak i Sammirova spremnost. Bit će zanimljivo promatrati (re)akcije trenera Peteva", kazao je te se okrenuo Rijeci.

Image

Sammir

"Oni su ozbiljni već godinama. Konstantni i kompaktni i u uredu i na travnjaku. Izvrsno posluju u svakom prijelaznom roku – kupuju relativno jeftino, prodaju zaista skupo. Politika im se razlikuje od Dinamove, koji se oslanja na svoju školu. Na Kvarner stižu već afirmirani, tko je danas u fokusu iz vlastitog podmlatka!? Ispostavlja se da su afirmirani profesionalci za rezultat potrebniji od ekstra nadarenih poletaraca", smatra Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Govoreći o Hajduku istaknuo je kako mu se ne sviđa način na koji funkcionira taj klub.

"Mora li baš stranac biti i trener i sportski direktor, mora li i predsjednik u Split doći sa strane? Da se ne spominje tako puno inozemnih igrača, kvalitativno prosječnih, onih i onakvih kakvi ne donose zapravo ništa! Hajduk je uvijek letio da krilima domaćih, ti uvozni nisu nekidan ništa mogli ni protiv slabašnog Splita. Što će biti za godinu, dvije ili tri potraje li ista orijentacija? Hajduk je preveliki klub da bi smio predugo čekati...", poručio je Jurčić u razgovoru za službenu stranicu Prve HNL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo