'gaučosi' ugrozili plasman na sp / Neymar u pobjedi Brazila zabio pogodak za pamćenje: Argentinci u prvoj utakmici bez Messija pretrpjeli bolan udarac

Neymar je primio loptu na svojoj polovici nekih 20-ak metara od centra uz aut-liniju, a zatim izveo rijetko-viđeni solo prodor koji je završio spektakularnim pogotkom

29.3.2017.
9:34
VOYO logo

U južnoameričkim kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji Brazil je sinoć na domaćem terenu u Sao Paulu pobijedio Paragvaj s uvjerljivih 3-0 čime je i matemarički osigurao odlazak na svjetsku smotru iduće godine. 

Zgoditke za 'selecao' postigli su Coutinho (34), Neymar (63) i Marcelo (86), no pogodak Barceloninog napadača bio je uistinu poseban. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neymar je primio loptu na svojoj polovici nekih 20-ak metara od centra uz aut-liniju, a zatim krenuo u rijetko-viđeni solo prodor. Neymar je predriblao dvojicu protivničkih igrača, a zatim u šesnaestercu protivnika izmigoljio još trojici braniča i zatresao suparničku mrežu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentina je, lišena svog najboljeg igrača Lionela Messija, koji je zbog brutalnog vrijeđanja suca zaradio kaznu suspenzije od četiri utakmice, odmah zaradila bolan udarac. Na gostovanju u Boliviji 'gaučosi' su poraženi s 2-0, a Argentina je ostala na petom mjestu južnoafričkih kvalifikacija, koje vodi tek u doigravanje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velike probleme zapao je i Urugvaj drugim uzastopnim porazom, ovoga puta u Limi gdje je domaći Peru preokretom stigao do pobjede 2-1 (1-1). Urugvaj je poveo preko Sancheza (30), ali vrlo brzo poravnao je Guerrero (35), dok je u nastavku domaće navijače razveselio Flores (62). Urugvaj je sada treći, ali sa samo bodom više od pete Argentine, dok je Peru sedmi sa 18 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo