priznao da pretjeruje / Neymar: 'U meni još čuči dijete, ono ponekad oduševi, a ponekad iritira'

Image
Foto: Youtube screenshot

Neymar je snimio reklamu za Gillete, u kojoj priznaje da 'pretjeruje' sa simuliranjem, moleći 'oprost' od navijača

30.7.2018.
14:01
Youtube screenshot
VOYO logo

Ismijavan zbog glume i pretjeranih reakcija na prekršaje na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji, brazilski napadač Neymar je priznao da "pretjeruje" u reklami snimljenoj za potrebe Gillettea u kojoj se predstavlja kao "novi čovjek" i traži pomoć od navijača u svojoj transformaciji.

U 90 sekundi dugačkom videu kojeg je snimio za sponzorsku tvrtku Gillette i koja je objavljena na društvenim mrežama i na brazilskoj televiziji, Neymar je pokušao vratiti fanove koji su kritizirali njegovo ponašanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Klinovi na mom listu, koljeno u leđima, noga na mom stopalu", rekao je. "Možete misliti da pretjerujem i ponekad stvarno pretjerujem. No činjenica je da patim na terenu."

"U meni još uvijek čuči dijete. Ponekad ono oduševi svijet, a ponekad iritira svijet", dodao je igrač PSG-a. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazil je izgubio u četvrtfinalu SP-a od Belgije, a navijači su Neymaru zamjeravali njegovo bacanje i prevrtanje na terenu te lažne suze kojima je pokušao od sudaca iznuditi prekršaj.

Bivši igrač Santosa i Barcelone, koji je u veljači pretrpio ozbiljnu ozljedu stopala te se vratio na nogometne terene nekoliko dana prije početka SP-a, navijačima u Brazilu je kazao da radi na tome da postane bolja osoba i da se pokušava razračunati s razočarenjima koja mu je donio nogomet.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kada se čini da sam nepristojan, to nije zato što sam razmaženo dijete, nego zato što se nisam naučio nositi s frustracijama", govori Neymar u video spotu.

"Potrebno mi je vrijeme da prihvatim vašu kritiku, potrebno mi je vrijeme da pogledam u ogledalo i da se pretvorim u novog čovjeka. Ali, ja sam ovdje, s novim licem i otvorena srca. Ja padam, sali samo oni koji padaju mogu se ustati. Možete nastaviti bacati kamenje na mene ili možete ostaviti kamenje i pomoći mi da ustanem. Kada stojim na svojim nogama, cijeli Brazil stoji uz mene".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo