VIDEO: / Majstor prvi puta pokazao što zna u dresu Barcelone

Stigao je i taj dan!

3.6.2013.
15:38
VOYO logo

Navijači Barcelone su na nogama jer je na Camp Nou stigao Neymar.

Podsjetimo, za najboljeg mladog igrača današnjice Barcelona je duboko posegnula u džep te njegovom dosadašnjem klubu Santosu isplatila čak 60 milijuna eura (uz bonuse može narasti do 72), što je drugi najskuplji transfer u klupskoj povijesti. Više je Barça platila samo za Zlatana Ibrahimovića – 69 milijuna eura Interu 2009. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilski 21-godišnji wunderkind je sletio u Barcelonu oko 13 sati, a nešto prije 15 sati obavio je prvo fotografiranje pred Barçinim grbom. Potom je potpisao petogodišnji ugovor, a onda istrčao pred 56.000 navijača na Camp Nou gdje je dijelio autograme i prvi put u dresu Barcelone izveo neke od svojih poznatih trikova napucavajući lopte navijačima na tiribine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želim pomoći momčadi. Barcelona je više od kluba. Želim pomoći Lionelu Messiju da i dalje ostane najbolji nogometaš svijeta. Vrlo sam sretan što sam postao igrač Barcelone, to je ostvarenje sna", poručio je, između ostalog, Neymar.

I Barçine zvijezde ga željno iščekuju u klubu, a Andres Iniesta je izjavio da će od njegovog dolaska profitirati i Leo Messi, ali i sam Neymar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On nam može puno toga donijeti jer je vrlo talentiran igrač. Svojim velikim umijećem postiže golove i zabavlja publiku. On je mlad, pred njim je veliki put i došao je na pravo mjesto. Tu će sazrijeti kao igrač. Dovoljno će biti da ga pustimo da radi ono što najbolje zna. Sjajna je vijest što možemo računati na njega. Okružen ljudima u klubu, s vremenom će biti sve bolji. Veliki igrači uvijek shvaćaju jedni druge. Neymar i Leo će si uzajamno pomagati da budu što bolji", izjavio je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo