NEYMAR ODIGRAO POSLJEDNJU UTAKMICU ZA PSG? Španjolci i Francuzi plasirali senzaciju o Brazilcu: / 'Ne želim se vratiti u Pariz'

Image
Foto: AFP

AS tvrdi da se Neymar brzo razočarao novom sredinom i poručio svom ocu, inače menadžeru, da započne operaciju odlaska iz Pariza i to pod svaku cijenu

12.3.2018.
19:45
AFP
VOYO logo

Sasvim je sigurno da se Neymar ove sezone neće vraćati u dres PSG-a zbog ozljede koju je zaradio tijekom derbija s Marseillom prije nekoliko tjedana. Unatoč tomu i činjenici da je tek prije manje od godinu dana prešao u PSG nije zaustavilo glasine oko njegove budućnosti.

ŠPANJOLCI PLASIRALI SENZACIJU: ‘Neymar se želi vratiti u

Mundo Deportivo plasirao senzaciju, a nakon toga i ostali

A one su sve učestalije i sve, u najmanju ruku - šokantnije! Naime, nakon što je katalonski Mundo Deportivo, medij inače sklon senzacijama, prošlog tjedna plasirao priču da se Neymar želi vratiti u stari klub i da žali što je napustio Barcelonu (to je navodno rekao i nekadašnjim suigračima te vodstvu kluba), u javnost je procurila nova priča oko Neymarove sudbine oko (ne)ostanka u Parizu, na Parku prinčeva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Paris Saint-Germain's Qatari president Nasser Al-Khelaifi (L) and Real Madrid's Spanish president Florentino Perez attends the UEFA Champions League round of 16 second leg football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Real Madrid on March 6, 2018, at the Parc des Princes stadium in Paris. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

RAKITIĆ PROKOMENITRAO SENZACIONALNE GLASINE: ‘Da se mene pita odmah bi ga vratio u Barcu’

Španjolski AS tvrdi da se Neymar brzo razočarao novom sredinom i poručio svom ocu, inače svom menadžeru, da započne operaciju odlaska iz Pariza i to pod svaku cijenu. Navodno je Neymar rekao svojim prijateljima kako se više ne želi vratiti u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

As u svojem pisanju spominje, a britanski tabloid Daily Mail prenosi i kako se Neymarov otac već našao s predstavnicima Reala kako bi dogovorio prelazak svog sina u redove najvećeg Barceloninog rivala, Reala iz Madrida.

'Neymar prestrašio PSG'

Ugledna španjolska sportska publikacija, najuglednija iza Realovog glasila u obliku Marce, u ponedjeljak je na svojoj naslovnici donijela tekst pod nazivom:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neymar prestrašio PSG".

Francuski Le Parisien, s druge strane, doznaje kako je došlo do sastanka sportskog direktora PSG-a Antera Henriquea s Neymarom i njegovim predstavnicima nakon čega je Henrique priznao da ne može jamčiti ostanak 26-godišnje zvijezde u Parizu. U Parizu je, stoga, zavladala panika, na razne načine pokušavaju nagovoriti Neymara na ostanak, a čak su i predstavnici kluba otputovali u Brazil na razgovore s njim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

PSG ga je prošlog ljeta platio 222 milijuna eura i dao mu plaću od 30-ak milijuna eura godišnje, tako ga učinivši najplaćenijim nogometašem današnjice. Vjeruje se da će Neymar karijeru nastaviti u Španjolskoj, samo pitanje u kojem dresu. Onom Barcelone ili čak Reala?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo