NEYMAR I CAVANI NEMAJU IZBORA: / Procurio genijalan plan PSG-a kojim namjeravaju riješiti sukob najvećih zvijezda

Image
Foto: AFP

Sukob Neymara i Edinsona Cavanija, koji je planuo tijekom utakmice s Lyonom zbog nesuglasica oko izvođenja slobodnog udarca odnosno najstrože kazne, posljednjih je dana zaokupio nogometnu javnost.

20.9.2017.
17:12
AFP
VOYO logo

Francuski mediji, točnije L'Equipe, otkrio je da se iza pozadine sukoba krije klauzula koju nogometaši imaju u ugovorima. Prema njoj najbolji strijelac na kraju sezone dobiva bonus od milijun eura. Čini se sitnica s obzirom na to da Cavani ima godišnju plaću oko deset milijuna eura, a Neymar tri puta veću.

Image
CURE DETALJI: /

Neymar i Cavani umalo se potukli u svlačionici! Otkrivena prava istina o sukobu zvijezda

Image
CURE DETALJI: /

Neymar i Cavani umalo se potukli u svlačionici! Otkrivena prava istina o sukobu zvijezda

Urugvajac je trenutno na sedam golova, dok je Brazilac na pet. Zbog toga su se navodno u klubu, piše Radio Monte Carlo, dosjetili kako sukobima na kraj. Naime, odlučili su da će najbolji strijelac i asistent podijeliti dodatni bonus.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na taj način namjeravaju natjerati dvojac na suradnju. Neymar u ovom statističkom stupcu puno bolje stoji od Cavanija je je prikupio četiri asistencije, dok ih napadač ima dvije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

L’Equipe je u utorak, inače, objavio da se sukob dvojice igrača nastavio u svlačionici. Cavani je, navodno, tamo napao Neymara zato što mu je ukrao slobodnjak i isto pokušao napraviti s penalom.

Neymar nije htio popustiti, a da svađa ne preraste u tučnjavu, zaslužan je Thiago Silva koji je u zadnji tren navodno rastavio suigrače. Neymar je odgovorio Cavaniju na način da ga je prestao pratiti na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Unai Emery izjavio je poslije susreta kako su njih dvojica njegov izbor za izvođenje najstrožih kazni te da bi oni sami na travnjaku trebali dogovoriti oko toga. Također je najavio da će, ukoliko se ne dogovore, on donijeti konačnu odluku.

U međuvremenu, sve je veći pritisak na njega jer je vodstvo kluba već pronašlo njegovog potencijalnog nasljednika. Kako piše portugalska A-Bola riječ je o André Villasu Boasu. Emeryjev ostanak odnosno odlazak s klupe navodno ovisi u uspjehu u Ligi prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo