PREMIER LIGA / Newcastle misli ozbiljno, utrpali su pet komada Aston Villi

Image
Foto: Profimedia
12.8.2023.
20:46
Profimedia
VOYO logo

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 1. kola engleskog nogometnog prvenstva Newcastle United je kao domaćin svladao Aston Villu sa 5-1 (2-1).

Image
S IGRAČEM MANJE /

Brozović slavi prvi trofej u Al Nassr: Ronaldo junak nakon drame produžetka

Image
S IGRAČEM MANJE /

Brozović slavi prvi trofej u Al Nassr: Ronaldo junak nakon drame produžetka

Nakon samo 16 minuta već je bilo 2-1, Tonali (6) je doveo Newcastle u vodstvo, Diaby (11) je izjednačio da bi Isak (16) vratio prednost domaćima. U nastavku su Isak (58) svojim drugim golom, Wilson (77) i Barnes (90+1) potvrdili pobjedu domaćih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranije u subotu je Arsenal na svom terenu svladao Nottingham Forest sa 2-1 (2-0). Arsenal je dominirao gotovo čitavim tijekom susreta te je poveo sa 2-0 golovima Nketiaha (26) i Sake (32) sredinom prvog poluvremena. No, gosti su iz jednog od rijetkih protunapada uspjeli poentirati preko Awoniyija (82) te unijeti neizvjesnost u samu završnicu. Ipak, "topnici" su uspjeli zadržati minimalnu prednost o samog kraja.

Novi članovi Premier lige u susretima su 1. kola ostali bez bodova, nakon što je još u petak Burnley na svom terenu izgubiood prvaka Manchester Cityja sa 0-3, u subotu je Sheffield United također kao domaćin izgubio od Crystal Palacea sa 0-1, dok je Luton Town izgubio na gostovanju kod Brighton and Hove Albiona sa 1-4. Pogodak vrijedan tri boda u Sheffieldu za Crystal Palace postigao je Edouard (49). U Brigtonu su pogotke za domaće postigli March (36), Joao Pedro (71-11m), Adingra (85) i Ferguson (90+5), dok je nadu Lutonu nakratko dao Morris (81-11m).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pobjednik Konferencijske lige West Ham United je remizirao 1-1 na gostovanju kod Bournemoutha. Bowen (51) je doveo "čekićare" u vodstvo, a izjednačio je Solanke (82). Iznenađenje se dogodilo na Goodison Parku gdje je Fulham sa 1-0 svladao domaći Everton golom De Cordova-Reida (73).

FNC 12 iz pulske Arene ekskluzivno ćete 2. rujna moći gledati na streaming platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo