Nevjerojatno je koliko Redknapp ne vjeruje Niki!

U zaostaloj utakmici engleske lige, vrlo važnoj za klupske ambicije, Tottenham je doživio visoki poraz kod Blackpoola (3:1).

28.2.2011.
17:26
VOYO logo

Iako je u posljednjim utakmicama bio match-winner, čovjek koji je Tottenhamu donio puno bodova, Niko Kranjčar je kod Blackpoola opet završio na klupi. Bez obzira što nije bilo ni Balea ni Van der Vaarta.

Tottenham je već do odmora gubio 2:0, a Harry Redknapp se u 46. minuti radije odlučio za promjenu Palacios - Jenas, nego svoje izglede za preokret povećati ubacivanjem hrvatskog reprezentativca. Niko je ipak zaigrao zadnjih pola sata utakmice što je još uvijek puno više od onoga koliko je prije igrao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A što se tiče same utakmice, ona je počela vrlo loše za Spurse i već u 18. minuti Sebastien Bassong je na DJ Campbellu napravio prekršaj za jedanaesterac kojeg je sigurno realizirao Charlie Adam.

To još nije bio znak za uzbunu u Tottenhamu jer je Blackpool i Manchesteru Unitedu vodio čak 2:0, ali je na kraju uspio izgubiti utakmicu. No, Redknapp se morao zabrinuti u 45. minuti prvoga poluvremena kada je njegova obrana još jednom izigrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu akciju odigrali su Beattie i Kornilenko, a Heurelha Gomesa je svladao Campbell. Trener Tottenhama je u poluvremenu još jednom pokazao koliko nema povjerenja u Kranjčara i napravio je samo jednu izmjenu – umjesto nimalo kreativnog Palaciosa ubacio je tek nešto kreativnijeg Jenasa.

Niko je konačno dobio priliku nakon sat vremena igre zamijenivši Stevena Pienaara, a samo tri minute kasnije hrvatski reprezentativac je sudjelovao u akciji koju je Roman Pavljučenko mogao pretvoriti u gol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 70. minuti ruski napadač se ponovno mogao proslaviti nakon sjajnog centaršuta Lennona, no uspio je proslaviti vratara Kingsona. Tri minute kasnije Modrić je zaobišao domaćeg golmana, pucao prema vratima, ali njegov udarac je s gol-linije izbacio Baptiste.

Konačni pad Tottenhama uslijedio je u 80. minuti kada je Assou-Ekotto 'prodao' loptu Brettu Ormerodu koji je lakoćom ispod Gomesa pogodio gostujuću mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 86. minuti Niko Kranjčar je pokušao ugroziti domaća vrata, ali je njegov šut, kao i brojni drugi igrača Tottenhama (imali čak 16 udaraca, ali samo dva u okvir vrata op.a.), otišao preko grede.

Gosti iz Londona su u sudačkoj nadoknadi golom Pavljučenka ipak ublažili poraz koji bi mogao ugroziti njihove izglede za osvajanje 4. mjesta koje vodi u kvaligikacije Lige prvaka iduće sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo