NEVJEROJATNO KOGA JE WBA DOVEO UMJESTO BILIĆA: / Zvijezdi Vatrenih skoro je uništio karijeru, bio i u centru velikog skandala

Image
Foto: Profimedia

Morao je otići jer je bio pod istragom zbog savjetovanja kako zaobići pravila u transferima igrača, a njegova su "savjetovanja" otkrili novinari Telegrapha.

16.12.2020.
16:57
Profimedia
VOYO logo

Hrvatski strateg Slaven Bilić više nije trener engleskog premierligaša West Bromwich Albiona, objavio je klub u srijedu na svom internetskom portalu, čime su potvrđena nagađanja da ni sinoćnji bod osvojen kod Manchester Cityja nije bio dovoljan za smirivanje nezadovoljstva vlasnika WBA ostvarenim rezultatima u ovoj sezoni.

“West Bromwich Albion se danas razišao s glavnim trenerom Slavenom Bilićem. Pomoćni treneri Dean Računica i Danilo Butorović te trener prve momčadi Julian Dicks također napuštaju klub. Albion zahvaljuje Slavenu i njegovoj trenerskoj ekipi za njihove napore i ostvarenoj promociji u prošloj sezoni te im želi svako dobro u budućnosti”, stoji u službenom priopćenju momčadi koja se nalazi na predzadnjem mjestu Premier lige sa sedam bodova iz 13 nastupa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrlo je zanimljivo tko je došao na Bilićevo mjesto, i to jako brzo. Slavena će na klupi engleskog kluba zamijeniti Sam Allardyce, koji je već pristao na taj posao, a objavio je tu novosti sam klub.

Image
VJEROJATNO NI BILIĆ NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE ON JAVITI: /

Trener Manchestera komentirao otkaz - 'Ovo je očito bio kratkoročan posao'

Image
VJEROJATNO NI BILIĆ NIJE OČEKIVAO DA ĆE SE ON JAVITI: /

Trener Manchestera komentirao otkaz - 'Ovo je očito bio kratkoročan posao'

Brojne kontroverze

Allardyce, poznat u Engleskoj i kao Big Sam, veteran je u trenerskom poslu, vodio je brojne engleske momčadi, ali bez nekih spektakularnih rezultata. Allardyce je bio i izbornik engleske reprezentacije, no samo jednu utakmicu. Morao je otići jer je bio pod istragom zbog savjetovanja kako zaobići pravila u transferima igrača, a njegova su "savjetovanja" otkrili novinari Telegrapha. Bila je to velika afera kojom je neslavno završio njegov mandat na klupi Engleza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatskoj je javnosti postao poznat po tome što nije davao priliku Nikoli Vlašiću dok je bio trener Evertona. Englez je tako gotovo upropastio karijeru današnje zvijezde Vatrenih. Dovoljno je samo pročitati kakvo mišljenje o njemu ima sam Vlašić.

“Nogomet koji smo igrali pod njim bio je užasan, to se uopće ne može zvati nogometom. U takvom nogometu za mene nema mjesta", rekao je svojevremeno Vlašić u jednom intervjuu za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo