Nevjerojatno! Japanci preveslali Hrvoja Maleša!

Trakavica s 'neposlušnim' Hajdukovim Japancem se nastavlja.

17.1.2012.
18:08
VOYO logo

Zajedno sa svojim menadžerom Taka Yamazakijem, Inoha je napustio karantenu splitske momčadi te e-mailom zatražio raskid ugovora zbog neisplaćenih zaostataka. Uslijedio je sastanak Maleša i njegovog menadžera na kojem su riješene sve nesuglasice.

Dogovoreno je da će Inoha nastaviti s treninzima, a onda se jednostavno - nije pojavio, što je iznenadilo predsjednika Hajduka. Japanac navodno silno želi otići, ali neće dobiti raskid ugovora na štetu Hajduka, nego će ga klub s Poljuda pokušati prodati u Japan, što je i nogometaševa velika želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako su svi očekivali da će se pojaviti na idućoj prozivci, Inoha nije došao ni na popodnevni trening, što je u potpunosti razbjesnilo Maleša koji je najavio Japančevu suspenziju. Dobra vijset koja stiže s Poljuda jest da je Darijo Srna dolazak Šahtara na ishodio potpuno besplatno, što nudi mogućnost Bijelima da zaradi pokoju kunu. Ukrajinski Šahtar uveličat će proslavu 101. rođendana Hajduka! Utakmica će se igrati 11. veljače na Poljudu, točna satnica bit će objavljena naknadno, piše hajduk.hr Podsjetimo, gostovanje ukrajinske momčadi bila je inicijativa Darija Srne kojom će njegov bivši klub zaraditi oko 1,5 milijuna kuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo