IZVLAČENJE JE NEREGULARNO / Skandal: Zbog dvije ogromne pogreške ponavlja se ždrijeb Lige prvaka! Napravljeni su nevjerojatni gafovi...

Image

Na Twitteru pojedini stručnjaci tvrde kako je i ždrijeb Atletico Madrida i Bayerna neregularan

13.12.2021.
13:31
VOYO logo

Branitelj naslova pobjednika Lige prvaka, Chelsea, će prolaz u četvrtfinale tražiti protiv Lillea, dok su možda dva najzanimljivija para osmine finala Atletico Madrid i šesterostruki pobjednik, minhenski Bayern, te PSG i Manchester United, odlučio je ždrijeb održan u ponedjeljak u sjedištu UEFA-e Nyonu. Međutim, ubrzo je stigla potvrda da je ždrijeb bio neregularan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Propust UEFA-e

Naime, momčadi iz istih država ne mogu igrati jedna protiv druge u osmini finala, a u osmini finala ne smiju jedan protiv drugog igrati ni klubovi koji su zajedno bili u skupini. No, UEFA-i se dogodio gaf. Villarreal je izvučen prvi, kao domaćin, a zatim je u posudu s klubovima koji su završili prvi u skupinama Lige prvaka, a s kojima Villarreal smije igrati, stavljeno i jedno ime koje tamo nije trebalo biti. Ono Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Villarreal je, kao za vraga, izvukao baš Manchester United, s kojim je igrao u grupnoj fazi i kojeg nije smio izvući u ovoj fazi natjecanja. Šokirani voditelj Giorgio Marchetti odmah je primijetio pogrešku. "Ne, ne, ovo nije moguće. Trebamo izvući drugi klub", rekao je voditelj.

Villarreal je zatim dobio novog protivnika, Manchester City, a Manchester United je ždrijebao PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Još jedan gaf

No, na Twitteru pojedini stručnjaci tvrde kako je i ždrijeb Atletico Madrida i Bayerna neregularan jer je kuglica Manchester Uniteda vraćena u krivu posudu i kasnije nije stavljena u posudu kada su se izvlačili protivnici Atletico Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ubrzo se oglasila Uefa i potvrdila da će ždrijeb biti ponovljen.

"Nakon tehničkog problema sa softverom vanjskog pružatelja usluga koji instruira dužnosnike koji klub može igrati s kojim klubom dogodila se materijalna greška u ždrijebu za osminu finala Lige prvaka", navodi se u priopćenju UEFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kao rezultat toga cijeli će ždrijeb biti ponovljen u 15 sati".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo