NEVJEROJATNA SNIMKA SA SANTIAGO BERNABEUA KUŽI INTERNETOM: / Dva pingvina hodaju tribinom, nikom nije jasno kako su tamo završili

Image

Dok neki tvrde kako su pingvini dio strategije prijelaznog roka čelništva Real Madrida, drugi tvrde kako će na Santiago Bernabeuu ovako napraviti odličnu klimu za obitavanje Erlinga Haalanda

25.3.2021.
18:24
VOYO logo

Na nogometnim stadionima vidjeli smo stvarno svašta. Od pasa i mački koji su ulijetali u teren, dronova i galebova koji su nadlijetali teren, golih žena i muškaraca koji su se probijali kroz osiguranje da bi se malo ispromovirali i prekinuli utakmicu, no pingvine nismo nikad.

Sve dosad. Internetom kruži nevjerojatna snimka sa stadiona Real Madrida Santiago Bernabeua, u kojem se može vidjeti kako dva pingvina hodaju po tribinama. Stadion je u rekonstrukciji i trenutno vrvi građevinarima, no netko je uspio snimiti među njima i dva pingvina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stvaraju klimu za Haalanda

Snimka je zbunila mnoge koji su je pogledali. Ne isključuje se mogućnost da je riječ o fotomontaži, no, usprkos svemu, navijači Reala dobro se zabavljaju na račun ovih ptica kojima je prirodno prebivalište na južnom polu.

Dok neki tvrde kako su pingvini dio strategije prijelaznog roka čelništva Real Madrida, drugi tvrde kako će na Santiago Bernabeuu ovako napraviti odličnu klimu za obitavanje Erlinga Haalanda. Pogledajte snimku pa procijenite sami:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo