NEVJEROJATNA IZJAVA ŠKOTSKOG TRENERA NAKON UVJERLJIVOG PORAZA: / Ovime je obezvrijedio sjajnu predstavu Rijeke

Image
Foto: Profimedia

Trener škotske momčadi Derek McInnes je priznao da je njegova momčad odigrala dvije loše utakmice

16.8.2019.
8:28
Profimedia
VOYO logo

Rijeka je sjajno odradila uzvratni dvoboj trećeg pretkola Europa lige protiv škotskog Aberdeena. Nakon domaćeg 2:0 vodstva, Rijeka je na gostovanju povela rano, već u desetoj minuti zabio je Lončar i praktički gurnuo svoju ekipu na korak od sljedeće faze. Nešto kasnije u 32. minuti povisio je Čolak, a u međuvremenu je domaćin zaradio i crveni karton nakon kojeg je utakmica bila praktički gotova.

Image

TA DIVNA ŠKOTSKA NOĆ: Riječani su pomeli Škote na terenu, ali i na tribinama

Image

TA DIVNA ŠKOTSKA NOĆ: Riječani su pomeli Škote na terenu, ali i na tribinama

Škoti su u utakmicu krenuli žustro. iako je trener McInnes najavljivao da neće igrati njegov udarni napadač Cosgrove, on se ipak našao u početnom sastavu. Aberdeen je htio utakmicu dobiti na mišiće, igrajući klasični otočki nogomet s puno duela i centaršuteva, no Rijeka ih je nadigrala pa je izjava domaćeg trenera nakon utakmice dosta iznenadila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opalio po sucima

Trener škotske momčadi Derek McInnes je priznao da je njegova momčad odigrala dvije loše utakmice, no dosta krivice svalio je na suđenje Haralda Lechnera koji je "nagradio" njihovu grubu igru crvenim kartonom već u 20. minuti.

"Mislim da je suđenje bilo loše. Nikad nisam vidio crveni karton tako rano zbog dva prekršaja. Mislim da smo izgubili utakmicu kad smo ostali s deset igrača na terenu. Prvi žuti karton za Oja bio je 'mlak', dok je drugi bio sigurno za žuti karton", rekao je nakon utakmice dok je još bio"vruć" McInnes za BBC.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osijek bi najradije odgodio

“Težak je tjedan pred nama. Morat ćemo skupiti snage najviše što možemo. Imat ćemo problema u ovim domaćim utakmicama, ali to je cijena igranja u Europi i svjesni smo toga prije nego što je natjecanje krenulo. Moramo dati sve od sebe da naplatimo tu muku”, rekao je Bišćan.

Došlo je i do toga da je Bišćan poželio odgoditi utakmicu protiv Osijeka, a to je naglasio i na konferenciji za medije nakon utakmice u Škotskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Volio bih da se odgodi utakmica s Osijekom, ali nisam siguran da se to može odgoditi”, rekao je riječki trener nakon utakmice s Aberdeenom.

Riječane u doigravanju Europske lige čeka Gent koji je u uzvratnom susretu kod kuće slavio rezultatom 3:0 protiv ciparskog AEK-a. Prva utakmica igrat će se već za tjedan dana u Belgiji. Bišćan o Gentu nije htio pričati, već je zaključio da je za to jednostavno prerano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo