NEVJEROJATNA CIFRA: / Barcelona postavila izlaznu klauzulu za Neymara od koje boli glava

Image

Prema pisanju katalonskog sportskog dnevnog lista Munda Deportiva, zvijezda Barcelone Neymar pregovara s 'katalonskim gigantom' oko produljenja svog ugovora.

10.5.2016.
11:47
VOYO logo

Aktualni ugovor s Barcelonom završava 30. lipnja 2018. godine i Brazilac već mjesecima testira čelnike Barcelone. Prvo je odbio produljenje ugovora, ali to je bio više manevar brazilskog majstora kako bi izvukao izdašniji ugovor, ali i kako bi se opipalo "bilo" nogometnog tržišta i vidio koji su drugi klubovi spremni za njega inkasirati velike novce.

Image
POREZNICI SU MU ZA PETAMA, ALI NIJE GA BRIGA: /

Pogledajte kakvu si je 'igračku' kupio Neymar!

Image
POREZNICI SU MU ZA PETAMA, ALI NIJE GA BRIGA: /

Pogledajte kakvu si je 'igračku' kupio Neymar!

Pregovori dobro napreduju

Pregovori između Neymara i čelnika Barcelone teku dobro. Koraci se događaju, a jedan od koraka je i da se prije postavi raskid klauzule Neymara. To je bitna stvar za Brazilca ali i klub zbog zainteresiranosti Manchester Uniteda i PSG-a za kupnju Neymara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Katalonci 'miniraju' United

Englezi imaju novaca dovesti Neymara na Old Trafford, isto kao i Francuzi na svoj Park prinčeva i s velikom pozornošću se, stoga, prati razvoj situacija na Camp Nou. Barcelona ne želi prodati Neymara i stoga s novim izdašnijim ugovorom i novom odštetnom klauzulom od 220 milijuna eura želi minirati sve težnje Engleza i Francuza za dovođenjem jednog od najboljih igrača svijeta.

Upravo pregovori oko klauzule znaju biti nepremostivi problemi u pregovorima između kluba i igrača. Klubovi nastoje postaviti što veću izlaznu klauzulu kako bi svoje bitne igrače vezali za klub, igrači najčešće žele da je ta izlazna klauzula manja kako bi u nekom trenutku, ako odluče otići iz momčadi i promijeniti sredinu, što manje problema oko odlaska iz Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako bilo, klub jako dobro mora paziti u ovom slučaju. Jer, izlazna kaluzulu mora biti niža od Messijeve koja iznosi 250 milijuna eura koja je na Camp Nou označena kao gornja linija koja se ne smije preskočiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo